Tentavecka (sammanfattning)
Ja ni kompisar. I veckan som varit har jag helt och fullt fokuserat på att plugga till min tenta. Och all annan tid har jag sett till att försöka vara den bästa mamman för L. Jag tror all min tid jag la ner på studierna gav resultat för tentan kändes riktigt bra. Utöver det planerade jag samtidigt en kompis babyshower som vi hade idag, och så försökte jag laga god och näringsrik mat och vara en bra fru. Typ så. 
 
Vi har börjat med en ny grej innan vi lägger oss. En grej som är riktigt riktigt jobbigt, för jag inser hur sjukt mitt beteende är, men varje kväll så kollar vi hur mycket skärmtid vi har haft samt vilka appar som tagit mest tid. RIKTIGT OBEHAGLIGT FÖR MIN DEL. Om ni har uppdaterat iPhone så testa detta. Det blir ett riktigt wake up call. Arvid måste jag säga är en riktig förebild för mig, tror Instagram får runt 7 minuter på en hel dag.. Ser inte riktigt ut så hos mig om vi säger så. Det blir jobbigt att läsa upp tiderna för honom och det ska ju svida, för det är ju sjukt. Jag blir motiverad att återigen ta kontroll över mitt mobilanvändande. 
 
Jag är btw så nöjd med den nya inredningen vi fått till. Har ju lovat att visa er mer noggrannt så det kommer. 
 
Sen är den där grejen jag nämnde förra vckan klar. Så skönt! 
 
Jag har äntligen köpt en gjutjärnspanna! Underbart. Mindre plast åt folket! (Kan därför börja använda rostfritt stål mer nu och göra mig av med plastredskapen). Varje steg är värdefullt! 
 
Jag har rensat ut ännu mer kläder och skor och jag undrar var detta ska sluta, för jag älskar att ha lite (iaf mycket mindre) saker. Jag vet vad jag har, jag använder ändå bara samma par skor osv).
 
Köpte en ny vas, Ernst. L hade sönder den första dagen. Inte så kul... Tur man har en snäll pappa som vill beskydda sitt barnbarn som swishar pengar till en ny (om jag är bortskämd?! ja, kanske lite då haha)
Älskar mina frukostar nu för tiden, är ju annars ingen frullemänniska. Äter keso med egenplockade blåbär och egenplockade jordgubar med Pauluns granola med dadlar och hasselnötter. Mums. Och kaffi såklart.
Dubbelhaka och sliten, men vad gör det? Detta är det mysigaste som finns i hela livet. Kan inte med ord förklara dessa stunder.