Berg och dalbana
Livet med två kids är rena rama berg och dalbanan, det är något jag kan säga er. Låt er inte luras av gulliga bilder - bakom kameran är det fullt ös, medvetslös. För mig handlar 90% av tiden att antingen försöka avleda fighter, eller att ha fighter. Och 10% är ljuvliga. Som i morse när jag låg och gosade med båda barnen. Vilken lycka. 
 
Jag är såklart så otroligt tacksam att jag får uppleva detta. Men vad jag upplever skulle jag inte kalla en "tvåbarns-chock" utan mer "2årstrots-chock". Jag hade INGEN aning att en 2-åring kunde vara så provocerande. Och ibland suger det att jag är den vuxna i detta fallet för galet vad jag är sugen på att ge igen. Erkänner man ens sånt? Haha. 
 
En väldigt blandad dag. Som alla dagar just nu. Med när de fina, harmoniska och roliga stunderna kommer så njuter jag till max. 
 
Inte kan man väl tro att denna lilla kille kan trotsa en hel kväll med att få på blöja, pyjamas, borsta tänder för att sedan, när mamman väl satt sig på soffan för att samla lite energi för att påbörja processen igen, gå förbi henne och säga "tjena mamma" och räcka upp handen och nicka med huvudet 4 ggr?! Hehe
 
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress