Efterkontroll, förskolan och två bra nätter
Jag har så mycket positivt att dela med mig av idag!! De två senaste nätterna har L sovit hela natten själv i sitt rum utan mardrömmar!!!!! Ni förstår inte min lättnad! Dock så somnade han på madrassen i rummet igårkväll (Arvid brukar alltid lägga sig på madrass när han drömmer mardrömmar) så jag vaknade inatt av att det dunsade rejält och då hade L råkat hamna under sin säng haha, så hela nätter sover jag ju inte men han vaknade inte iaf. Så nu har Arvid sovit två nätter i vår säng vilket nästan känts konstigt. Tror det är 3:e eller 4:e natten sen A kom som L inte drömt mardrömmar. Hallelujah.
 
Dessutom verkade L må mycket bättre när jag hämtade honom på förskolan igår och han sa till och med "förskolan, kuul" när vi gick därifrån. I morse ville han dock inte gå dit men när vi väl kom dit gick det mycket lättare att lämna vilket också kändes skönt. Han hade till och med berättat att en get pussat honom i nacken på lunchen, när personalen berättar såna saker blir man varm i hjärtat för man behöver höra när det hänt något kul och bra också. 
 
I måndags var jag dessutom på efterkontrollen. Jag hade med mig båda barnen och jag kände verkligen en stress över hur det skulle gå. Men hör och häpna så var det inga bekymmer över huvud taget, varken när jag skulle gå med barnen till bilen och sätta fast i stolen (vilket L brukar trots med rejält) och inte heller när kontrollen skedde. Gud var sannerligen med mig då, haha. 
 
Dock somnade L framför TV:n precis innan vi skulle gå (jag satte honom där så jag kunde göra mig i ordning) och han har aldrig somnat så innan. Så jag lyfte över honom til vagnen och glömde då att sätta på honom skor. Som tur var kunde han sitta i vagnen hela besöket och när vi åkte hem igen lyfte jag bara över honom till bilen så även det löste sig. Men jag kände mig minst sagt som en vimsig morsa när jag insåg det. 
 
Jag passar på att gosa med min lilla tjej, städa och tvätta när L på förskolan. Igår hann jag med bankmöte också. Sånt han ändå tycker är tråkigt. Så det känns skönt att hinna sånt jag inte gör annars så slipper jag lägga den tiden när han väl är hemma. <3
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress