A - 7 månader. L - 10 månader.
A är numera 7 månader och jag räknar med att hon sitter från och med den 22/12. Någon vurpa blir det då och då men överlag sitter hon väldigt stabilt nu. SÅ KUL. Det är ju så gulligt med bebisar som kan sitta själva. 
 
Maten går ganska trögt faktiskt. Kan inte minnas att det var såhär segt med att få L att äta, det gick snarare lite för snabbt då minns jag för jag ville amma längre men han ville bara ha vanlig mat. Men som sagt, hon sväljer ju åtminstone nu, men gröt verkar inte vara hennes favorit och då har jag ändå testat lite olika. Men pasta och potatis går desto bättre. 
 
Den som får henne som allra gladast är fortfarande L.
 
L lär sig nya ord hela tiden och pratar ofta meningar, grammatiskt blir det lite fel men det tänker jag inte är så konstigt. Några av hans favoritord är "toppen", "härligt", "fantastiskt". Man märker att han tänker mycket och minns tillbaka mycket också för helt plötsligt kan han börja prata om något vi gjort för flera månader sedan tillbaka. 
 
Bilar, tåg, flygplan är fortfarande hans stora intresse. Mästerflygarna är fortfarande det absoluta favoritprogrammet. 
 
"Vill inte", "sen, inte nu" är också favoritord, trotsen fortsätter men är på en nivå som är rimlig. Självklart är det orimligt ibland och man blir trött som tusan men det är bara att bita ihop!
 
Hade svårt att välja bilder så det blir en del även i detta inlägg!
 
 
 
 
 
 
Men lilla älskling, hur söt får man vara?!
 
 
Denna kille är också väldigt söt!
 
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress