Att ha det så bra att man mår dåligt över att förlora det..
Kompisar, GOD JUL! 
 
Jag har valt att vara helt och hållet i nuet denna julen. Jag la exempelvis bort mobilen hela julafton och haft den korta stunder övrig tid och jag har verkligen kunnat njuta till max. Det såg först ut som att vi inte skulle få en vit jul, men under julafton började det tillslut att snöa så nu njuter jag av ledig tid med familjen och ett fantastiskt vinterlandskap. L älskar åka snow racer så det spenderar vi mycket tid till, och sedan myser vi runt i underställ hela bunten. Mina kusiner och min morbror är även här, och så har vi spenderat tid med min lillebror och hans tjej också. 
 
Jag har det nästan FÖR bra nu, sådär så jag har en klump i magen över att behöva åka hem igen. Det finns liksom inget jag älskar och önskar mer än att njuta av snö och inga måsten. Detta är det bästa livet. L njuter av att vara med sin mormor och morfar också, och ja, det är så nära perfekt som det kan bli just nu. 
 
Försöker känna tacksamhet över att jag får uppleva detta, för just nu går jag mer runt och tänker att jag känner mig ledsen för att det snart är slut. Men försöker att ändra mind set för vill inte låta mina dumma tankar förstöra att jag har det så bra. 
 
Kommer snart ett inlägg med lite bilder från julen. Dock har jag valt att filma lite mer för att sedan klippa ihop en liten film, får se om jag delar den eller inte. Efter att ha klippt ihop lite från L's födelsedagar och utomlandssemestrar så inser jag att jag faktiskt tycker det är roligare med rörligt material, och förmodligen roligare för kidsen att se tillbaka på också, och detta är ju faktiskts A's första jul så känt fint att bevara!
 
KRAM på er! 
Efter en heldag ute så myser vi i soffan i våra ullunderställ <3 MAGI för mig! Allt jag behöver för att må bra! Min älskade familj och frisk luft! <3
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress