Härlig måndag, sjukstuga och skidläger
Igår hade vi en så bra och fin dag jag och Nathalie, med våra kids såklart. Dom kom hit på lunch och efter det gick vi ut i det kalla och härliga vädret för att mata änderna, fika och leka. Båda våra stora barn älskade att vara ute och dom lekte så bra så det blev en kanon-dag. Och våra små sov i vagnarna under de timmarna vi var ute. Så så bra. 
 
Natten blev dock inte så bra då A blev supertäppt i näsan och fick sova på mig hela natten, och jag fick lov att sitta upp så hon kunde andas.. Ja, inte så kvalitativ sömn helt enkel. Dessutom fick jag ont i halsen under natten. Riktigt segt. Jag fick därför lov att avboka dagens planer och istället ha en lugn dag hemma. 
 
Nu sover A och L sitter och kollar mästerflygarna. Han mår än så länge bra och jag hoppas det fortsätter så!!
 
Ska snart ta tag i middagen och efter det ska Arvid iväg till kyrkan för skidlägerplanering. Har jag sagt det? I februari åker han till Trysil på läger med ungdomarna i kyrkan... Det blir en prövning! Jag VILL ju vara en fru som peppar min man att åka iväg och speciellt på läger för han älskar LÄGER, UNGDOMAR och SKIDOR så här får han allt han älskar på en gång. Men jag ska ärligt säga att det är svårt att 100% peppa honom i detta då jag VET att skiter sig nätterna med barnen kommer jag vara ett vrak utan honom, eller om dom blir sjuka eller om jag blir sjuk. Men jag ska göra mitt allra yttersta för att vara positiv för han förtjänar verkligen att få göra detta som han älskar så mycket! Och det är bara en vecka så det ska jag ju klara! 
 
 
 
Mata ankor, och göra mammorna stressade genom att springa på bryggan :P
Fika lite
Gunga lite
Jag fick vara lekledare och körde "rött ljus, grönt ljus". Och så skulle dom hoppa/dansa tills jag sa rött ljus för då skulle dom vara stilla, riktigt populärt!
 
Glada barn!
TACK älskade kompisar för en härlig dag med er!
Emelie

Har du överlevt veckan? 😂🤪

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress