Min helg i text och bilder
Hej från sjukstugan. Jamenvisst, hela familjen är fortsatt förkylda. Fast det har jag ju inte ens hunnit skriva om bloggen, för sist jag uppdaterade var det bara jag och A ju, kom jag på. Men det slutade i att vi alla blev förkylda och Arvid fick en så kallad man cold och fick vara hemma från jobbet... Riktigt segt, men ändå väntat - det är ju förkylningstider nu. 
 
I vilket fall så var vi hemma och kurerade oss förra veckan, och skulle ta en lugn helg för att bli helt friska men det blev inte riktigt så. I fredags sov L hos sin farmor och farfar. Arvid skulle bort under kvällen och jag skulle hjälpa till i kyrkan inför julmarknaden. När jag var klar i kyrkan hade jag och A lite tjejmys i soffan tills Arvid kom hem. Jag beställde hem min favoitmat!! Det är sen 2 veckor tillbaka så det är en ny kärlek haha. Poke bowl med chili beef, SANSLÖST GOTT! Sen på lördag besökte vi julmarknaden en snabbis för att hämta hem L. Jag känner mig taskisk som är förkyld bland folk, gör ni det med? Jag vet ju hur smittsamt det är och jag vet ju hur jobbigt det är, speciellt när kids blir förkylda för nätterna blir ju än mer kaos. Men men. Nog om sjukdom.
 
När vi kom hem så myste vi hela familjen och bara tog det lugnt.
 
I söndags begav vi oss till Göteborg dock. En av mina bästa kompisar var där, hon bor annars i Norge, så jag ville passa på att träffa henne då hon inte hunnit träffa A heller. Dock blev hela familjen sämre efter det så idag är L hemma med oss pga förkylning. A's näsa är fortsatt täppt, likaså min, rösten är hes men jag har inte ont i halsen längre iaf. Arvid är också fortsatt förkyld, men är iaf på jobbet.
 
Vi roar oss med att baka "dajm rocks" - det absolut ENKLASTE julgodiset man kan göra, som dessutom typ är det godaste också. Sen har vi slått in i lite julklappar, köpt gran som vi snart ska pynta och ja, jag tycker trots allt vi har det rätt mysigt. Nätterna är ju sämre, men inte kaos i alla fall. 
 
Något som dock blev lite kaos var igår morse (måndag), så L slår i hakan i fönsterbrädet i sovrummet så vi får åka in och tejpa det. Inte så bra start på morgonen, men det var åtminstone inte få farligt - väldigt svårt att få tejpen att sitta kvar dock eftersom han gärna slickar där eftersom det är något som är ovant. 
 
Jaja. Nog om detta tjat. Nu ska jag moppa. 
 
 
 
Just det, ÄNTLIGEN nya kuddar! När vi sov på vox hotel i våras så var kuddarna så magiska att jag fotade av vad dom hette, och nu äntligen beställde jag egna!
Dom där goa vecken skojar man inte bort! Helt ljuvligt! 
Som sagt, L är ju bortskämd med kalendrar så det står härliga till! Denna fick han av mamma. När jag var liten fick jag också presentkalender, på denna "duken" :)
 
Innan vi åkte iväg till kyrkan! 
Och lite gos syskonen emellan, L har verkligen blivit så gosig mot henne!
Skulle gärna vilja äta detta just nu!!
Som sagt, fredagsmys!
 
Och lite tjejhäng med vår älskade Jonna! <3<3<3
"Slängde ihop" en laxpasta igår till lunch, som blev sådär riktigt ASGOTT! Kul när det händer :P Spenat, vitlök, scharlottenlök, lax, hummerfond, fiskbuljong, parmensan, tomat, ruccola, citron, fänkål, creme frache. Mums mums! L åt en stor portion!! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress