Min helg i text och bilder
Fredag;
I fredags blev det som så många gånger förr, tacos och idol. Älskar den traditionen och L likaså. Men inte nog med det så blev lyckan total över att mormor och morfar kom på besök. Även där har vi en liten tradition och det är att vi alltid går ut på vår inglasade altan för att vinka till dom när dom kommer i bilen och ska parkera, för att sedan springa mot ytterdörren för att öppna den när dom kommer. Älskar verkligen att se min son så lycklig!
 
Så mormor och morfar myste och kollade Idol med oss (L fick dock gå och lägga sig för han var så trött). 
 
Lördag;
I lördags fick vi sovmorgon. Underbart. Mamma och pappa tog kidsen så att vi kunde sova lite extra. Minns inte senast vi kunde sova länge på en lördag. När vi sedan kom ut ur sovrummet så sa L "stopp, mamma sova lite till" hahaha. Han ville inte att vi skulle komma och förstöra hans egentid med mormor och morfar! :P Min pappa tog med L till lekparken efter frukosten så vi kunde julpynta lite också. Efter det åkte jag, Arvid och A till några kompisar för att hälsa på deras nyfödda lilla bebis. Vi åt lunch och pratade ikapp.  L fick följa med mina föräldrar till "farmor Gerd". 
 
På kvällen åkte min pappa och Arvid på hockey medan jag och mamma var hemma med kidsen. Jag passade på att baka snickerskaka och lussebullar med philadelphia-fyllning. MUMS. Vi duschade och badade kidsen, kollade hockeyn på TV:n och lekte. 
 
Söndag; 
Vi åt en snabb första advents-frukost för att sedan bege oss till kyrkan. Det var fullsmockat med folk vilket såklart är så härligt!! Efter det så gick vi hem till svärföräldrarna för att äta mat, och efter det åkte vi hem för att storstäda. Jag la mig och sov middag med A också, DRÖM. Sen hade vi lite snabbt besök och sedan hade vi mys med varm choklad, lussebullar, snickers, satsumas och JULKALENDERN!! Sen fick alla tre (alla utom A har en kalender) öppna och jag är så lycklig över hur mysigt vi kommer ha det under december. Sen kan jag säga som såhär, min lilla son är väldigt bortskämd i år. Vi har köpt en kalender som hör till julkalendern, sen har min mamma gjort en till honom med paket och dessutom fick han en adventskalender med paket av sin farmor!! Han har väldigt mycket roligt att se fram emot i december om vi säger så :P 
 
Riktigt riktigt bra helg! 
 
Ser ni hur nöjd och stolt han ser ut?! Äventyr ensam med mormor och morfar!! Hans stora favoriter!
Fick tips om att göra i långpanna för att sedan skära dom i fyrkantiga bitar, så smidigt!
Att lyxa till det med en liten powernap med henne är dröm!
 
malin

Vilken härlig helg ni haft!
Så skönt att ni tar er tid att sova middag i hop med barnen, njut av småbarnstiden, som du säker hört tusentals gånger, tiden går så fort och vips är barnen stora.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress