Min jul 2019
Vilken bra jul vi har haft. Vi har spenderat dagarna i Falun hemma hos min familj. Vi har myst runt i underställ, spelat spel med min bror och hans tjej, mina kusiner och min morbror. Vi har haft besök av två av mina bästa vänner Kia och Jennie - det var rena rama drömmen. Blev typ gråtig för att det var så fint att ses igen! Vi har åkt pulka, ätit massa mat, varit ner på stan, gått promenader. 
 
På julafton var vi hemma hos mamma och pappa med alla jag nämde ovan + att min morfar var med. Vi körde julklappsleken, tomten kom och L var inte alls så rädd för tomten som jag trodde han skulle vara. Han sa åt tomten att komma in, och pratade med tomten och allt gick jättebra och man märkte att han tyckte det var såå spännande när han såg tomten genom fönstret. 
 
Den 27:e åkte vi hemåt igen och spenderade eftermiddagen hos Arvids familj och firade då jul även med dom. 
 
De flesta tyckte om att både läsa och kolla bilder så nu kommer en liten bildbomb:
 
 
Alltså här har min lilla son suttit konstant denna vecka. Han älskar att leka med tågen. 
 
 
Älskar min fina fina morfar! Varje gång vi ses försöker jag filma honom så mycket som det går, mina barn har verkligen världens finaste förebild i honom. Alltid snäll, positiv och så tacksam. Ser det fina i allt och är tacksam för allt. Är vänlig mot alla han träffar. Min mina morfar!
 
L gick fram till min morfar en gång och sa "sitta i morfar kjells knä". Så fint. Min morfar börjar bli väldigt gammal men ska ändå alltid ner på knä för att leka med L. Kan vara det finaste jag vet. Vilken kärlek han har för sina barnbarnsbarn!
En bilmatta och "jett" från hans favoritprogram mästerflygarna låg i två av paketen. 
Mina barn älskar min 12-åriga kusin Esther! <3
 
 
 
 
 
 
Mina barn älskar sin mormor! <3
Hemma Hos Felicia

vilka otroligt fina bilder!! Och alla familjefoton är så mysiga!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress