My kids
L säger numera "mammi" från ingenstans haha, och ja, han har en ny "fas". Som det ska vara, men som är väldigt tålamodsprövande.. Vi som tänkte ta bort blöjan nu i jul... Får se hur det går med den saken. 
 
L har blivit mer gosig med A, men "testar" också mer gränser med henne nu. 
 
A började förra fredagen att "babbla" på som om det inte fanns någon morgondag, ibland säger hon även "mamamama". Hon började igår förstå att vatten kan plaska om man rör sina händer, och snart sitter hon helt stabilt, och tar sig nog framåt också då jag märker att hon försöker med all kraft. 
 
Besöket hos ögonmottagningen med A gick bra, dom hittade inga fel så det var skönt. Jag var inte så orolig heller om jag ska vara ärlig. Men 1,5 h tog besöket så dom var noggranna kan jag medge, hon fick någon vätska i ögonen som skulle förstora pupillen och dom lyste med typ 7 olika lampor, och INGET gnäll från henne? Hur sjukt är inte det? 
 
 
 
 
 
 
Emelie

E säger oxå Mammi (och pappi) :) vi har oxå planerat att ta bort blöjan vid nyår då vi ska vara hemma en vecka. Har redan förberett E med att prata om att han ska sluta, få ha kalsonger, bara kissa och bajsa i pottan/toan. Får se hur det går! Han börjar ny fsk i januari så vi får nog vara beredda på många olyckor.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress