Om kidsen
En liten sammanfattning om kidsen igen, ni vet vad som gäller... Scrolla förbi ;) Detta intresserar nog bara mig och min mamma! Haha. Men som sagt, jag tycker det är så smidigt att ha detta när jag sedan ska fylla i första året-boken osv. 
 
A;
- Var på BVC med A förra veckan, det var läkarbesök då hon var ett halvår. Allt såg bra ut förutom att dom upptäckte något på ögat (alltid är det nåt med mina kids känns det som), så vi har fått tid på ögonmottagningen nu för att kolla upp det mer. Men läkaren trodde inte det var något farligt men ville vara på säkra sidan. 
- Hon var 63 cm (alltså väldigt kort, kan ju ha hänt att dom mätt fel), och vägde 7005 gram. Det skiljde ju 200 gram på mina barn vid födseln, och det håller i sig ännu. 
- Hon gapflabbar ju inte ännu men började skratta litegrann den 17 nov men som aldrig "bryter ut". Men läste även här igenom hur det var för L denna tid och det var samma med honom, så det är nog på g. 
- Hon är inte mycket för att rulla, men gillar ta på sina fötter
- Och ja, vi får se om det är tänder på g eller vad det är för magen har ju varit lite kaos för henne då vi besökt barnmottagningen osv. Men det återstår att se. 
- Vi har börjat introducera lite gröt och mangopuré nu. Tar det sakta men säkert i och med att hennes mage verkar behöva att man vänjer den sakta. 
 
L;
Kan inte fatta att han igår blev 2 år och 9 månader!!
- Han har återigen hittat sin kärlek till mästerflygarna. Nu säger han till och med repliker från programmet som typ "Basen, hör du mig?"  och berättar vad alla heter. Haha.
- Han har nu varit frisk i 5 veckor!!!!! Tror knappt det hänt sen typ han var 1 år eller nåt. Galet! Så otroligt skönt för honom.
- Han har en liten ny trotsfas på gång tror jag.. 
- Hans nya fras han säger som vi alla skrattar gott åt är "jag är väldigt trött". Och när jag skriver den såhär låter det inte så kul direkt men han säger det på ett speciellt sätt :P
 
Emelie

Liv är en bjässe jämfört med A 😂 vid 6 mån vägde hon 8,95kg och var 71 cm lång.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress