Sjukstuga och skärmtid
(Det blev något skumt med texten till detta inlägg, så det saknas en del och så har det hoppat runt, just so you know).
 
Hej på er!  
 
Vi har fortsatt sjukstuga så därav prioriterar vi att lägga oss tidigt, det känns som ett sunt val. Men näsorna rinner på oss alla och L har även sin hosta, även om det blir SÅ mycket bättre med medicinen!!! Tacksam att vi sökte och fick så bra hjälp. 
 
Det är ju ofta så mörkt nu för tiden att det inte är så kul att fota, dessutom sjunger min telefon på sista refrängen så ska det bli bra bilder bör jag använda min systemkamera vilket jag inte orkar så ofta :P Men idag har jag fotat lite i alla fall. 
 
Och förresten. Idag behövdes det VERKLIGEN städas här hemma, så jag passade på medan A sov och så satte jag L framför TV:n. Gör ni också så? L tror dock att städning är något man unnar sig, för han tycker det är så kul, så jag låter alltid honom hjälpa till så länge tålamodet räcker :P För att jag tycker det är bra att han får vara med i vardagssysslor!
 
 
Idag tog kaffet slut, tur man har ett bageri nära. Detta var första gången detta hände, och förhoppningsvis sista också, men det var smidigt iaf!
Bulgur och leksaker överallt. Men älskar hu han underhåller henne och hur hon ÄLSKAR att titta på exakt allt som L gör. Hon skrattar så fort hon ser honom typ!
 
Älskar verkligen denna bilden på dom! <3<3<3
Bilar är det bästa som finns och man kan hitta honom lite överallt körandes med dom!
Och såhär såg han ut när han kom hem från doktorn! 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress