Vardagen rullar på
Ytterligare någon dag har passerat och vi mår inte bättre för det. Barnens näsor är täppta, min rinner och Arvid hosar och snorar han också. Riktigt segt. Men det är ju egentligen ingen fara, men jag saknar att vara social. 
 
Vi roar oss med att baka saffranskladdkaka, vara ute lite korta stunder för att få luft, leka med bilar och A tränar på att sitta och jag tror nog att hon balansen om bara någon dag. 
 
Förrsten så började hon i fredags att "prata" en massa mer, så nu älskar hon att ligga och babbla, och dessutom säger hon en del "mamama", inte för att jag tror att hon säger mamma riktigt än men jag börjar märka att det kommer mer och mer. Sen sitter hon som sagt rätt snart. Hon ler dessutom VARJE gång man tittar på henne, njuter av uppmärksamhet. Och som jag skrivit förut, hon kollar och skrattar åt L hela hela tiden. 
 
Är så otroligt glad över att barnen kan roa sig själva bra. L älskar ju att leka med bilar och A är ofta nöjd bara hon har en bitleksak i närheten som hon kan stoppa i munnen. 
 
Har kommit in i en fas med stor inspiration till mat och bak, vilket jag älskar - såklart. Älskar att laga mat när jag har feeling, men älskar även att äta gott. Det är vardagslyx för mig. Ikväll står det fish taco på menyn. 
 
Hoppas ni håller er friska!! 
 

Snöblandat regn idag när vi var ute, mysigt :P
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress