Läkarbesök och städmani
Som jag skrivit om tidigare så var vi hos läkaren i måndags med L då vi misstänkt att han har astma. Läkaren kunde inte göra något tester som kunde styrka detta men vi fick trots detta astmamedicin till honom ändå så ni är han under utredning. Han har typiska symtom på flera sätt tydligen, dels en torr hud med lite eksem (inget han lider så mycket av dock vad jag märkt, de är väldigt få måste jag tillägga), sen är han känslig mot en del mat som vi inte inte har listat ut vad än (när vi äter brukar han dra sin handrygg mot bordet för att det kliar så mycket, händer nästan varje måltid), sen har Arvid ansträgningsastma och så har han hostat nattetid i ett år (inte varje natt, och det har blivit mycket bättre mot slutet) men ibland har han hostat så han har spytt, han har väckt sig själv med hostan och ja, det har varit jobbigt. Vet inte om det är vanligt heller men så fort vi busat och skrattat mycket, eller om vi springer runt får han avbryta det för att hosta. Gör era barn så också?! Han kan också få ett väsande ljud men jag vet inte om det handlar om han är andfådd som en normal person eller inte. 
 
I alla fall. Han är under utredning och vi ska få en tid om tre månader för att utvärdera. Jag frågade givetvis om det var farligt att ta astmamedicinen om det nu skulle visa sig att han inte har det och det skulle inte vara någon fara vilket var skönt. Men såklart, onödigt att han tar medicin mot något som han inte har. Så jag hoppas vi får svar på detta nu så vi säkert vet. 
 
Annars rullar veckan på. Jag lider otroligt mycket av min foglossning just nu och tror det beror på kylan till stor del. Så fort det blir kallare så gör det mer ont. 
 
Och en sista sak, jag har blivit besatt av städning?! Vem är man ens?! Intresset just nu är att se hur blank diskbänken kan bli. Typ. När jag skrev förra meningen kändes det som att jag redan skrivit den? Men jag tänkte i alla fall skriva ihop lite städtips. Kan inte ni bidra med era bästa städtips i kommentarerna så sammanställer jag en liten lista? :) Jag har ju börjat nosa på detta att städa med produkter man har hemma i stort sett så jag tänkte jag kunde skriva en liten lista på vad jag använder och hur jag tycker det fungerar också. Ni kanske dock bara tycker jag är galen som håller på, och det kanske jag är också, men det är kul och blir så bra och känns bra för miljön så därför fortsätter jag. Hoppas ni kan vara lite förstående ;) Men det brukar ni ju vara, haha. 
 
KRAM!!
Vilket tråkigt inlägg utan några bilder, men jag fotar inte så mycket nu pga är aldrig hemma när det är dagsljus, men blir nog bättre med bilder framöver. 
 
MEN GLÖM INTE SKRIVA ERA BÄSTA STÄDTIPS NEDAN SÅ GÖR VI EN ROLIG LISTA! :D