Livet som morsa är en berg och dalbana
Igår uteblev bloggandet för kvällen var kaos och när jag gick och la mig kände jag mig som världens sämsta mamma. Idag är känslan en helt annan och jag är så tacksam. Idag har jag haft en riktigt bra dag med barnen. Trots att L sov riktigt kasst inatt OCH vaknade tidigt så har han verkligen kämpat på bra och hållt humöret uppe. Trots att han sov dåligt så fick han inte sova på dagen och ikväll somnade han på 8 minuter. Alltså. Sådan dröm. Och jag vet att han somnade med en mycket bättre känsla i magen inatt också, det känns väldigt bra att veta. Fick liksom en spontan puss precis innan han somnade. Lilla hjärtat. 
 
Jag ber verkligen VARJE DAG för att Jesus ska leda mig i min mammaroll och att jag ska vara den bästa mamman för mina barn. Det känns så viktigt. Sen kan det ibland bli till överdrift och att jag analyserar ALLT jag gör och säger, och det är inte avslappnat alls så jag hoppas det kommer gå lite lättare framöver. Jag tror jag tagit lite väl många fighter det senaste.. 
 
Igår var vi föressten hos läkaren med L också och något svar på varför han har feber så ofta har vi fortfarande inte fått och utredningen fortsätter till hösten, men däremot var det tredje gången han spolade öronen och denna gången blev spolningen lyckad. Han har varit SÅ duktig varje gång. Så skönt att vi kan ta bort en medicin nu iaf. Det räcker liksom med hans två astmamediciner han tar 3 gånger varje dag.. Svårt att minnas allt.
 
Sen var vi på BVC med A också, det var dags för läkarkontroll. Och bortsett från att jag var där själv med två barn vilket blev kaos, L tryckte på någon röd knapp han inte fick och sökte min uppmärksamhet konstant så gick det bra. En barnmorska som var med fick klä på A tillslut och jag fick be om ursäkt men hon var bara glad sa hon för det var inte ofta hon kunde bebisgosa så mycket, så jag fick ur mig att det var en "win win" haha. A är nu 52,8 cm och väger 3,9. 
 
Idag har vi hängt hemma hos Alexandra med Elin och vi har haft en riktigt fin dag. God mat och mycket lek, och barnen var väldigt sams idag så vi kunde sitta långa stunder och faktiskt prata klart om saker och ting medan barnen hoppas studsmatta, badade, lekte i lekstugan eller bara allmänt sprang runt på gräset. Älskar mina tjejer så mycket och att få dela mammalivet med allt vad det innebär. 
 
Ska säga som såhär, NEJ, dessa bilder speglar verkligen inte mammaledigheten ;) Eller iaf inte hur den är de flesta dagar. För att vi hann få till drinkar till maten och till och med grilla hör inte det normala hehe.