Min älskade dotter

Inga ord kan beskriva hur tacksam jag är över att just DU kom till oss. Vår lugna, lilla sömntuta som mest bara sover, som ammar cirka tre minuter var tredje timme och som är nöjd även vid vaket tillstånd. Vi älskar dig så mycket redan. Du har gjort familjen komplett och tacksamheten vet ingen gräns. 
 
Tänk att jag fick just dig. Tänk att jag fick bli mamma till en dotter. Tänk att det var du som var i min mage hela tiden. Och ärligt talat, detta var en av de värsta graviditeter. Som började med illamående och som slutade i en graviditetsdepression. Vad tufft det varit, men vad otroligt värt det känns. Jag skulle göra om det tusen gånger för dig.
 
Jag kan titta på dig och förvånas över hur perfekt du är. Hur underbart skapad du är. Så välgjord av Gud själv från topp till tå. Vill alltid vara en bra förebild för dig. Vill alltid göra det bästa för dig, och din bror. Jag hoppas jag lyckas få er till trygga individer som vet om att ni älskade för att ni är dom ni är, och inte på grund av något ni gör. 
 
Jag är så kär. Kär i mina barn. Kär i min man. Och klyshigt eller ej, jag är så tacksam till Gud.
 
Och här har ni henne, min fina tjej;
 
 
Caroline

älskade lillhjärtat! <3

Pauline Hurtig

så himla fin och så fina bilder!