6 månader
Min älskade lilla tjej. Idag har det gått 6 månader sedan du kom till oss. Jag kan fortfarande inte ta in att det blev en liten lillasyster. Flera gånger om dagen sköljer tacksamheten över mig att det var just DU som kom och blev en stor välsignelse för vår familj. 
 
Vi älskar dig så mycket. Och din storebror är så stolt över dig ska du veta. Och du verkar enormt glad i honom också då det inte finns någon som får dig att le så som han. Din storebror älskar berätta saker för dig, senast i söndags satte han sig ner framför dig och sa "A, vi ska till kyrkan nu, där kommer farmor och farfar vara och sen ska vi hälsa på katterna". Jag hoppas ni alltid kommer ha en fin syskonrelation där ni kommer prata och berätta saker förvarandra och finnas där i vått och torrt.
 
När du är missnöjd brukar din storebror gå fram till dig och säga "lilla gumman, hur är det?". 
 
Du är så sanslöst söt. Du är så go. 
 
Jag ska göra mitt allra bästa för att vara den bästa mamman för just dig. Genom hela livet. Just nu njuter jag av att du är min lilla bebis som jag älskar att pussa på, kramas med, gosa med, sova med, men framöver ser jag fram emot att utveckla en stark mor och dotter-relation. <3
 
Så innerligt tacksam och glad att jag har dig. Min fina tjej.