Almas barnvälsignelse
I söndags hade vi barnvälsignelse för vår älskade A. Det blev en SÅ FIN och BRA dag. Så tacksam för familj och vänner som var där och delade dagen med henne. 
 
Jag brukar alltid bli orimligt nervös över tillställningar jag själv håller i, men denna gången lyckades jag hålla nerverna i styr väldigt bra. Det jag brukar vara mest nervös över är att folk ska trivas, att det ska bli en skön stämning och att fikat ska räcka och vara gott (och när jag skickar ut inbjudningar brukar jag vara nervös över att någon ens ska vilja komma). 
 
Men som sagt, det blev en toppendag!
 
Vi höll det "väldigt enkelt" men gjorde det med små medel rätt festligt. Vi beställde tårtor från Andrea Brändström (hon vann hela Sverige bakar för några år sedan), och sedan bakade mamma några kakor, och jag gjorde några kakor, sen köpte jag lite kakdekorationer, vi gjorde ett fruktfat.. Och så serverade vi frallor också. Vi köpte från Ica Maxi samma dag och dom var så färska och mjuka! Stort tips! 
 
Sen hade vi kaffe, dricka och saft (och jag hade fryst in isbitar med hallon, blåbär och citronmeliss så det skulle bli lite festligt). Som sagt, små medel men som ändå gör det lilla extra! 
 
Vi hade så fin musik och vi valde låten "helt ifrån Gud" som är magiskt vacker till texten. Jag gillar inte inspelningen som finns av den men dom som sjöng och spelade gjorde en så bra version!! L kom fram med oss och fick sån feeling och showade och dansade loss under sången. Haha, han gav många skratt! 
 
Stort TACK till alla som gjorde dagen så fin! <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress