Jag gillar mitt liv
Det är full rulle - nästan hela tiden. För igår när L var på förskolan fick jag minsann lite tid att sitta på soffan och bara andas då A sov några timmar i sträck. Vilken dröm. Jag var så sliten så det var välbehövligt. Vid 13.30 hämtade jag L från förskolan och då åkte vi hem till några kompisar och lekte. 
 
På kvällen tog jag tag i A:s gröt som hon kommer få äta framöver. Jag har ju hittills inte introducerat mat pga lathet men också för att L slutade amma så fort jag gav honom mat så därav har jag dragit ut lite på det. Jag köpte nämligen havregryn och paltbröd för att göra "egen" gröt till henne. Det kanske låter ambitiöst och lite löjligt, och det kanske det är, men jag tänkte att jag vill testa i och med att när jag väl mixat havregryna och paltbrödet så kommer det gå lika snabbt som "köpegröt". (Vill tillägga att det INTE är något fel på gröt man köper och jag hade den till L!! Vet själv att jag kan bli lite stressad av vissa som gör "alla rätt", och då syftar jag på eko, inte plast osv osv). 
 
Men åter till A:s gröt. L ville gärna hjälpa till och det fick han såklart, så han satte på sig hörselkåporna. Vill bli bättre på att få med honom i köket, hittills blir jag mest stressad då jag gärna vill göra allt fort.. Men det blir nog lättare nu när han blir lite äldre. 
 
På kvällen hade jag och Arvid soffmys med bonde söker fru, L sov hela natten i sin säng så vi sov hyfsat och ja, det mesta i livet är bra fint ändå.
 
I morse fick jag även till ett frisörbesök. A sov i vagnen under de timmarna så jag kunde verkligen slappna av och jag är så nöjd med resultatet. 
 
Nu har jag precis ätit lunch medan A har sovit. Och snart ska vi hämta hem L från förskolan och åka till några kompisar för lek och kaos. 
 
Är nöjd över livet. Är ständigt trött, men också nästan ständigt tacksam. Försöker åtminstone vara. Det är trots, tvätt hela tiden, disk, matlagning som ska göras, det är nästan noll tid för mig själv eller för Arvid men jag gillar det. Det är som det ska. Det är så jag vill ha mitt liv. Nöjd. Tacksam. Glad. Stolt. 
 
Min nya frulle - rostbröd, ägg, avokado, tomat och örtsalt! 
Hoppa i sängar och soffor är barnens favorit just nu. Även fast L har gjort några vurpor så stoppar det honom inte tydligen.
Famnen är full!
Hjälper mig i köket!
 
Emelie

Du får uppdatera om hur det går med gröten. Jag kör med köpegröt för att jag är lat, men om det är lika smidigt med hemmagjord så är ju det bättre för plånboken :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress