Lite stressad, fått julkalender och en bra natt med kidsen
Hej bloggen. 
 
Det har varit en hektisk vecka och jag har mest bara velat fokusera på A som inte mått bra. Det har blivit mycket bättre men det är verkligen inte bra ännu och vi vet fortfarande inte helt vad det är. Jag hoppas nog på att det är tänder för då får vi en förklaring i alla fall, och den är dessutom ofarlig - bara väldigt jobbigt för bebisen, samt för föräldrar då hehe. 
 
Jag hatar känslan av att "ligga efter" vilket jag känner att jag gör nu. Har inte sorterat bilder och filmer (vilket jag annars gör flera gånger i veckan hehe, fotar man mycket måste man ha ordning och reda), och sen har jag inte hunnit julpynta, jag vill julbaka, sen fylla i "första året-boken" om A.. Ja, det är en del men ska göra mitt yttersta för att inte stressa upp mig över skitsaker som det är egentligen.
 
Jag har nog glömt nämna det, men min man kom för cirka två veckor sedan hem med en julkalender till mig full med skönhet och smink-produkter. Jag hade inte ens nämnt något om en kalender men han hade beställt en till mig ändå, hur fint?! Han känner mig sannerligen.
 
Annars hade vi en jättebra helg som jag kommer sammanfatta i nästa inlägg. Och dessutom var läggningen igår helt och hållet magisk. Jag läste bok med L, bad och sedan gick jag ut och han somnade själv på direkten. Sen var det A's tur och jag la bara ner henne i hennes säng, la snuttisen vid hennes ansikte, stoppade in nappen och så somnade hon utan gnäll på två minuter! Så skönt. Dessutom somnade hon vid 8, ville amma vid 02.30 och vaknade sedan 06.30 av att hennes brorsa väckte henne, så det vore spännanade att veta hur länge hon sovit annars. Men oavsett så somnade jag och A om, L och Arvid fixade alla morgonbestyr och när Arvid sedan gick till jobbet så vaknade vi igen och dagen började. Så A väcktes återigen så som sagt, jag undrar hur länge hon sovit om det inte vore för att hon hade ett syskon hehe. L vaknade bara en gång under natten och kom då över till oss och sov från typ 7 till 06.30. Om nätterna fortsätter såhär kommer jag vara väldigt tacksam. 
 
Nu när A inte mått som vanligt så har hon ju vaknat väldigt mycket under nätterna och dessutom haft ont i magen så det har varit kämpigt, så sömn har vi inte varit bortskämda med direkt men som sagt, nu hoppas vi det vänder! 
 
 
Alltså, enligt mig är dom INTE ett dugg lika :P 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress