Mammaledigheten
Ja, mammaledigheten rullar på och jag tycker mig ta till vara på varje dag. Kanske pressar in lite väl mycket ibland, men älskar ju att ha fullt upp eftersom jag aldrig kan vila ändå hehe. 
 
Igår hade jag Sara och hennes son över på mellis och lek. Jag och L bakade en gott, nyttigt bananbröd och både jag och L älskade att han kunde vara så delaktig i bakandet. Han var så stolt över att kunna berätta för alla att han hjälpt mig baka. Godingen. 
 
Idag hade jag en lugn förmiddag medan L var på förskolan. Jag bakade en brownie med salt kola (MAGI). Först tyckte jag den blev lite väl salt, men när det gått några timmar och jag smakade igen så var det verkligen helt magiskt. Så gott. Är ganska dålig på att testa nya recept, för det blir lätt att jag gör mina "säkra kort" när jag väl bakar, men idag fick jag feeling och tänk så bra det det blir när man vågar testa. 
 
När jag hämtat hem L från förskolan åkte vi till Linnéa och hennes kids för att hänga där under eftermiddagen. Så himla härligt att dela mammaledigheten med andra mammor och barn och att alla i familjen blir nöjda och glada. 
 
Det var det. Imorgon är det fullt upp igen!
Fixar ju inte håret så ofta längre, så när det väl händer är det ju värt en bild :P
Den ser inte mycket ut för världen :P 
Och just det, när L barnvälsignades så fick han så fina klossar av mina föräldrar, och A fick nu likadana! PERFEKT present ju?! Så fina som inredning, den är personlig och dom kan leka med dom! Tips!! 
Anita

Men gott :)

Maria Jonsson

Fina du 😍

Emelie

E och L har klosståget från Rofadesign, oxå med bild och info om födelsen.

Ida

Åh, kan du länka receptet, lät så himla gott! :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress