Min helg i text och bilder
Det har varit sjukt intensiva dagar det senaste. Det har verkligen gått i ett. 
 
I torsdags var jag hos frisören på förmiddagen, och när jag hämtat hem L från förskolan så åkte vi till några kompisar för lek och mellis. 
 
I fredags tog jag med mig båda barnen och åkte till Borås för en heldag med lek hos Malin och hennes barn. Jag och Malin hade inte träffats på väldigt många år, så många att det faktiskt hunnit födas 5 barn. Vi träffades nämligen på Hawaii och sen dess har hon gift sig med en amerikan och bott där, och sen har hon bott några år i Borås men vi har aldrig fått till en träff, förrens nu. SÅ KUL :) Hon har också en Leon vilket är roligt. 
 
På fredagkvällen hade vi lite kompisar över för tacos och idol-mys. Hur grym är inte Tusse?! I fredags var det verkligen HELT MAGISKT! Vilken känsla han lyckas leverera, och hur bra sjunger han inte?! Wow wow wow. Jag tycker Tusse ska vinna hela Idol. 
 
På lördagen hade vi en fixardag. Jag städade hemma i vår lägenhet medan Arvid städade i lägenheten vi har sålt. Vid 15.30 hade vi bestämt lekdate med några kompisar i lekparken och när vi lekt en stund följde alla med oss hem för mat och bus. Det blev en riktigt bra dag.
 
I söndags, fars dag, så var jag helt slut. Jag hade sådan frukstansvärd huvudvärk, hade sovit dåligt och kände mig allmänt låg. Så killarna i familjen åkte till kyrkan medan tjejerna stannade hemma för sömn. När dom kom hem igen kände jag mig lite bättre och vi kunde leka och mysa tillsammans. Vi firade fars dag med att beställa hem mat från Samboosak och sedan när barnen somnat så hade vi myskväll i soffan.
 
En väldigt bra helg om än otroligt intensiv. 
 
Lite hur livet mestadels ser ut just nu hahah
Barnen som gjort Arvid till pappa <3
Hur söta är inte dessa tjejer! <3
<3
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress