Min helg i text och bilder
Fredag;
Helgen startades med en frukost i Katrin Bååths ateljé på tändsticksområdet. Det var företaget Monkids som bjöd in och det var verkligen så gott och trevligt. Vi blev presenterade deras produkter, minglade och åt gott. 
 
 
Fredagen fortsatte sedan med spontanbesök av några vänner vid 16-tiden så vi gick ut i lekparken med kidsen för att sedan gå hem till oss och äta tacos. Även om jag älskar att planera och vara strukturerad och ha koll så är det ju väldans fint när det blir spontanhäng måste jag säga. Vi hade inte städat, vi behövde handla och inget var perfekt men det blev hur bra som helst ändå.
 
Dom åkte sedan hem runt 19.30 och vi kollade då Idol och åt popcorn.
 
Lördag;
Under lördagen så städade vi på förmiddagen då det behövdes. Sedan hade vi planerat att åka på julmarknad i Kaxholmen så vi var på Rudenstams och Grafitgrå. Så mysigt även om vår älskade son inte var "julmarknadskompatibel" haha. Vi fikade med Truedesson och Nathalie och hennes familj och hade det trevligt. Tjejerna pysslade och L röjde runt hehe.
 
På kvällen var Arvid på en överraskningsfest för en kompis från tonåren och jag åkte hem till Nathalie för lek, god mat och mitt favoritgodis, hon känner mig så väl.. :D 
bästisar! <3
 
Söndag;
I söndags besökte vi kyrkan och det var en RIKTIGT bra predikan med Marcus Olson. Länge sedan jag kände mig så peppad på Jesus! Det behövde jag!
 
Sen var vi på husvisning.... Kan inte det rätta huset bara dyka upp?!?!?! 
 
Och efter det åkte vi hem till Hagwalls med familjen Truedsson för att äta magisk mat som Elin fixat och supergod efterrätt. Den kvinnan kan laga mat och baka, det är ett som är säkert!!! Ingen kunde sluta äta haha. Tror Alex kommer lägga upp receptet på hennes blogg så då får ni spana in! 
 
Timmarna bara flög förbi och sedan åkte vi hem, somnade L, gjorde äggmackor och kollade Solsidan. Sen låg vi länge och pratade då vi har en jobbig sits i vår lilla familj som jag tyvärr inte kommer gå in på just nu, men framöver, när det blivit bättre kanske jag kan berätta eftersom jag gillar att vara ärlig mot er och att alla går igenom jobbiga saker. 
 
Inte nog med att hon är en gudinna på att laga mat så har hon det finaste huset!! Hennes man har i princip byggt hela huset själv med hjälp av vänner och familj! Så imponerande!! Det är så så fint!!
 
 
 
Lilla i

Bilderna vid granen är så fina!!

Emelie

Jag längtar oxå efter ett hus som passar oss! Som är ”perfekt” i att det har det vi behöver i rätt prisklass. Min bön/dröm är att vi bor i huset innan sommaren.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress