Min helg i text och bilder
Fredag;
I fredags hade vi bestämt idol-mys med några kompisar. Jag lät till och med L sova under dagen för att han skulle orka med kvällen på bästa sätt och det gick faktiskt så bra. Han och hans kompis Joline fick fredagsmys med popcorn och festis. Och vi vuxna njöt av god mat, efterrätt och idol. Vi alla följer idol slaviskt så det var kul att få dela vårt "svensson-intresse" med några andra haha. 
 
Lördag;
I lördags fixade vi mest inför barnvälsignelsen. Köpte blommor, hämtade tårtorna och lite sånt. Jag var hurtig nog och tog en promenad till torget för att köpa blommor - men så var det inget den lördagen, så typiskt. 
 
Mina föräldrar, min bror och hans tjej kom ner under dagen så vi hängde även med dom och L var såklart överlycklig. Han fick en buss av min bror och hans tjej och han har sovit med den sen dess och haft med den när vi åkt någonstans. Den hade han även med upp på estraden i kyrkan när vi skulle be för A på barnvälsignelsen.
 
Söndag;
I söndags var det som sagt dags för barnvälsignelsen och vi fick en toppendag. När vi var klara i kyran med bön, fika och häng så gick vi till mina svärföräldrar för att äta mat tillsammans med min familj innan dom skulle åka hem igen. 
 
På kvällen tog vi det extremt lugnt då vi var SÅ trötta. 
 
Sedan dess har jag haft mammahäng och ätit frukost med en kompis på La Vue. Mycket mysigt och trevligt. Och resten av veckan är också väldigt intensiv. 
 
Tacksam för en fin helg med min familj och fina vänner! <3
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress