En vanlig lista
Hur dricker du ditt kaffe?
Jag har mjölk i, en hel del mjölk faktiskt ;) De flesta brukar sluta hälla i mjölk innan jag är nöjd så jag får nästan alltid säga "lite till".
 
Vilket är ditt kärleksspråk?
Mitt kärleksspråk ändras lite från tid till tid men något som består är absolut "uppmuntrande ord". Blir så glad när jag märker att vissa vänner "kommer ihåg" mitt kärleksspråk och pratar det <3 Jag har bästa kompisarna. Det kan dock bli att jag "pratar" detta kärleksspråk till mina kompisar som kanske inte har uppmuntrande ord också bara för att jag själv gillar det, så jag måste försöka bli bättre på att komma ihåg mina kompisars kärleksspråk. Men ja, uppmuntran tycker jag är viktigt och är något jag älskar. 
 
Vad önskar du dig just nu?
Jag behöver verkligen fylla på med hudvård.. (Det är ju verkligen något jag tycker är så kul haha). Dessutom skulle jag behöva köpa lite saker till hemmet.  
 
Bästa godiset?
Om jag plockar en godispåse, vilket inte händer så ofta dock, så blir det en blandning av choklad, surt och lakrits. Lysmelk, sura colanappar, center, geisha, blårosa sura flaskorna (vet ej namn) och turkisk peppar går verkligen hem! 
 
Din favoritplats i hemmet?
Beror på humör.. Älskar ju sova, baka och slöa i soffan. Så beroende på humör så varierar favoritplats. 
 
Om du inte bodde i Jönköping vilken stad skulle du bo? 
Förmodligen hade jag bott i Göteborg.. 
 
En dröm du har;
När jag och Arvid blir äldre hoppas jag vi kommer gå typ en bugg-kurs tillsammans. Kan inte tänka mig något roligare typ?! Båda gillar att dansa, och man kommer säkert skratta en hel del + lära sig något tillsammans tänker jag är jättebra!! 
 
När grät du senast och varför?
Någon dag sedan när jag såg ICA-reklamen. Har ni sett den? För rosa bandet? Dom har verkligen lyckats med den måste jag säga. Både jag och Arvid grät av den. SÅ FIN. Man blir så berörd. 
 
En sak vi inte vet om dig;
På gymnasiet hade jag sån sjuk bacillskräck. Jag kunde gå ut ur klassrummet under lektioner bara för att tvätta händerna... 
 
Något du stör dig på?
Tyvärr stör jag mig SÅ MYCKET på folk som inte kan glädjas eller uppmuntra andra. Jag vet ju någonstans att det beror på osäkerhet hos den personen men kan ändå inte låta bli att störa mig på det. 
 
Vad köpte du senast?
Apelsiner och satsumas, det är så gott!!
 
Vad åt du senast? 
Ikväll lagade jag en rätt som jag velat laga i nästan ett år!! Carnita-taco. Och ja, det var verkligen så gott som jag hoppades och trodde. MUMS. 
 
Hur många kuddar sover du med?
Jag sover med 3 eller 4... Sjukt nog har jag en mellan låren, en som jag "kramar" och en eller två under huvudet - det är lite konstigt va?! haha. Men jag sover som absolut bäst såhär.
 
Hur uppvaktar man dig?
För mig är det så viktigt att jag känner mig sedd. Att exempelvis lägga bort telefonen och fokusera helt och fullt på samtalet man har. Inte flacka med blicken och kolla på annat liksom. 
 
 
JK

Kul lista 😃

Julie

Håller med dig helt på sista punkten! Jag tycker också det är viktigt att lägga bort telefonen och uppmärksamma sina nära och kära. Att ta vara på tiden man har med varandra, man vet ju faktiskt inte hur lång den tiden är :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress