Här har ni min tisdag
Jag vaknade upp trött, osminkad och med ett fågelbo till hår - alla tre är standard hehe. 
 
Som vanligt var det dags för frukost, dagen till ära blev det rostat bröd (surdeg) med ost, skinka och tomat med salladskrydda och drack såklart livets dryck - kaffe. Tycker för övrigt att vatten också är livets dryck. I perioder har jag frukostar jag alltid kör med - så som smoothie bowls eller avokado-mackor, men just nu i livet blir det olika varje dag i princip.
 
Sen blev det lite gos i sängen, L var hemma från förskolan pga hosta. 
 
 
Sen kom Arvid hem på lunch men det har jag ingen bild på. Och efter det så la vi oss i sängen och lyssnade på bamse så att barnen skulle somna (som sagt får L sova på dagen om natten varit dålig eller om han är sjuk, eller om han också behöver ställa om dygnet lite).
 
A vaknade före brorsan så hon fick sen hjälpa till att väcka honom då vi skulle få besök.
 
Så vi klev upp och inväntade våra gäster.
 
Sen kom våra kompisar hit och vi hängde och när barnen hållt igång ett tag fick dom sätta sig och titta på Daniel Tiger. 
 
 
Sen kom Arvid hem från jobbet, vi åt middag och jag åkte iväg tillsammans med A på tjejkväll på Grafitgrå i Kaxholmen. Temat var DRÖMMAR och det var en så inspirerande kväll där två av mina kompisar Alexandra och Tilda var delaktiga. 
 
 
När jag kom hem började A med ett nytt ljud, någon form av pruttljud haha, så jag och Arvid satt och beundrade vår lilla tjejs nya ljud, pratade om hur våra kvällar varit och efter det gick vi och la oss och hade en jobbig natt då L hostade sig igenom den. Men så är det, och det kunde varit värre. Men det betyder att han är hemma med oss idag igen. Faktiskt väldigt mysigt. Nu ska vi fortsätta leka med hans hundratals (känns det som) - bilar och flygplan. Och A ska fortsätta gymma. 
 
Sådär, det var ett litet nytt sätt att skriva om min dag. Gillar ni det? :) 
 
 
 
 
Anita

Så fina bilder :D

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress