Hela veckan i text och bilder
Hej kompisar. Long time, no see. Livet rullar på som ni säkert märker, och som det förmodligen gör för er också. Jag försöker hänga med så gott det går. 
 
I måndags var jag ju som sagt på Dumme Mosse med barnen och kompisar. Och i tisdags kväll kom Arvid äntligen hem. Han var efterlängtad!! Och jag minns typ inte mer än så från tisdag och onsdag?! Haha. Jag vet att L var på förskolan de dagarna iaf och han gick sin första hela vecka sedan någon månad tillbaka. Kul. Jo just det, A hade tid på BVC för sitt 5-månadersvaccin. Hon hade verkligen spurtat i vikten så nu är hon en riktigt go bebis med mycket hull!!
 
I torsdags var tog jag en kaffe på stan med Linnéa och Hollie i alla fall. Det var mysigt att bara ses med småtjejerna och faktiskt hinna dricka kaffet varmt haha. Och på fredagen var jag och Nathalie på ett frukostevent på Katani där Linnéa jobbar med massa andra mammor vilket var mysigt. Efter det åkte jag och barnen hem till Nathalie för lunch och lite lek bland höstlöven. 
 
På kvällen hade vi IDOLMYS med tacos och godis. Och L fick sitta med till andra reklamen denna gång med sin popcornskål. Vi brukar alltid kolla Svenska Nyheter på SVT på fredagar också. 
 
I lördags hade vi äntligen familjetid igen. Vi började dock dagen med STORSTÄDNING. Det var välbehövligt, och ja, jag tycker faktiskt det är kul att städa (åtminstone när man är själv och inte har barnen som springer runt benen på en). Men ni vet en sådan städning då man torkar lister, gör rent INUTI badrumsskåp osv. Ljuvligt!!
 
Det regnade hela lördagen men det stoppade oss inte för att gå ut. Det kanske ni inte heller visste om mig, men med rätt kläder så ÄLSKAR jag vara ute när det regnar. Jag minns att jag drog med familjen ut på promenad någon gång när jag var tonåring då det regnade, och jag och Arvid tog promenader i regnet ibland när vi bodde i Fiskebäck. Då är det stövlar och regnkläder på såklart. Och L uppskattade också att vara ute i regnet vilket var kul så vi var ute i några timmar faktiskt och lekte i lekparken och hade det gött och A sov gott i vagnen under tiden. 
 
På kvällen kom två av våra gamla ungdomar förbi lite spontant. Så himla roligt. Dom är ju vuxna nu dock, gifta båda två. Arvid har följt dom sen dom började 7:an och jag har följt dom sedan dom började 9:an. Det är rätt häftigt ändå. Och vi är så himla tacksamma att dom fortfarande vill ha med oss att göra, och vi är så glada att vi blev bjudna på deras bröllop. 
 
Idag söndag har vi varit i kyrkan, efter det lunchade vi hos svärföräldrarna. Dom har byggt ett växthus nu under sommaren och hösten och idag fick vi premiärfika i det. Så otroligt fint och så otroligt mysigt! 
 
Sen åkte vi hem och så har vi lekt hemma, ätit mat och nu ska vi göra lite tråkiga saker som att betala räkningar. För att sedan avsluta veckan med att kolla Solsidan. Mysigt värre. 
 
Sammanfattningsvis har det varit en väldigt bra vecka. Känner mig tacksam. 
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress