Såld lägenhet och goa barn
(Inlägget skulle publiceras igår så därav stämmer inte dagarna haha).
JIPPIE! 
 
Nu är vår lägenhet såld och det gick över förväntan så vi är så sjukt nöjda, glada och lättade. Nu kan husletandet börja på riktigt och vi är så taggade på det. 
 
Annars rullar livet på. L kan för en gångs skull vara på förskolan. Stackaren har varit sjuk så mycket och haft jobbig hosta de senaste veckorna men nu verkar det ha lugnat sig. 
 
Igår testade jag och min kompis Linnéa att shoppa med 4 barn. Det gick... som jag förväntat mig.. ganska dåligt. Åtminstone för mig då jag har en son som kan kuta iväg utan att titta sig om efter mig. Som ni säkert förstår, en väldigt svettig upplevelse. Men han och Joline fick i alla fall leka av sig på lekavdelningen vilket blev en succé för då kunde småtjejerna sova i vagnen, vi kunde ta varsin kaffe och kidsen lekte på och var nästintill ensamma. Riktigt riktigt bra. 
 
L blev så trött att han somnade på hallgolvet under eftermiddagen vilket annars aldrig händer. Visst att han är trött under dagen nu när han inte sover längre, men såhär trött brukar han aldrig vara. Jag ville egentligen inte väcka honom men behövde ändå göra det för att skriva papprerna på lägenheten. 
 
Annars funkar det fortfarande jättebra att ha barnen hemma. L är fortsatt nöjd och glad för det mesta. Han drömmer inte alls på samma sätt längre, hallelujah. Men nu har han börjat komma över under nätterna, men det är verkligen helt OK då han numera sover väldigt still och sover bättre. Så nätterna börjar ta sig. Det mesta börjar ju ordna sig, förutom hans konstanta förkylningar.. 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress