Själv med barnen
Arvid är iväg på jobbresa till Frankrike vilket betyder att jag är själv med barnen tills tisdag kväll. Än så länge går det bra men jag inser verkligen hur tacksam jag är för att då dela livet med Arvid. Det tråkiga och jobbiga blir lite mindre tungt när man är två, och det roliga blir ännu roligare med honom. Så ja, han är saknad av oss alla. 
 
L vaknar ju aldrig supertidigt så som vissa barn gör, typ 5 (det anser jag är supertidigt), men han är heller inget barn som bjuder på sovmorgon. Han vaknar ju runt 7 varje dag i princip (och numera lägger vi honom cirka 19, så han får ju åtminstone 11h varje natt vilket känns rimligt och bra). Men imorse gjorde han det osköna och vaknade 5!! Nu när jag är ensam med kidsen. Så ja, jag har varit trött idag. Detta innebar även att L blev trött så idag fick han sova lite middag och jag passade då på att vila. Och alltså, kolla på dom!! Mina barn!!!!!!! Hur gulligt kan det bli!?
 
 
Sovande barn är det bästa, finaste och ljuvligaste som finns!
Mammas kille! 
 
Annars har vi spenderat flertalet timmar utomhus så han fick leka av sig och så vi fick frisk luft (blir mycket piggare av att få vara ute) och så träffade vi några kompisar i lekparken. Vi hann mata änder också till hans stora glädje. 
 
Nu är jag så trött att jag redan lagt mig i sängen. Tänkte inte sova riktigt än men det blir snart så jag hinner få några timmar inatt. L har ju näst intill slutat drömma mardrömmar (PRAISE THE LORD) men nu kommer han över till oss varje natt istället, men jag tycker det enbart är mysigt då han sover så mycket mer still numera. Tycker även att A's sömn har blivit bättre det senaste. Hon sover fler timmar i sträck vilket är riktigt uppskattat hos denna lite slitna mamman. 
 
Puss och godnatt!
jessica

så gulliga när dom sover bredvid varandra, håll ut till tisdag så kanske du får sova! <3

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress