Busy week
I måndags var jag på tjejmiddag med tre andra tjejer, varav jag bara kände en sedan innan. Så himla mysigt och trevligt måste jag säga. Känns som jag kommit iväg på hyfsat många kompisdejter det senaste. Nu återstår det "bara" att få till lite dejter med min man. Men allt har sin tid antar jag. 
 
I tisdags hängde vi med några vänner. Det är ju som ni vet fullt upp och vårt kaffe fick vänta på oss i nästan 2 timmar haha. Det är alltid något annat som behövs prioriteras. Att medla i en fight, byta blöja, mata, trösta, torka upp något, någon klättrar och trillar osv. 
 
Igårkväll har vi en liten överraskningsstudentfest för en familjevän som heter Samuel. Arvid lärde känna honom i Rumänien, sedan flyttade han till Sverige för något år sedan, till en början bodde han hos Arvids föräldrar innan det löste sig med jobb och boende. För någon vecka sedan hade han tagit "svenska studenten" så därav anordnade Arvids föräldrar en liten studentfest för honom. Han blev så glad så det var kul. Han har ju ingen familj eller så här. 
 
Ikväll ska vi träffa efterlängtade vänner!! Det ska bli så kul. Och utöver det så pluggar jag mest hela tiden, så jag är inte direkt duktig på att hålla kontakt, men efter lördag blir det ändring!