Ändrad livssituation
Livet är ju typ på paus för så många? Det känns så konstigt? Så många som får ställa in påsk-planer, och så många som får förändrade livssituationer. Har jag nämnt att Arvid är permitterad förresten? Han jobbar numera bara 40%. DOCK är jag väldigt stolt och glad över att han väljer att gå en "onlineutbildning" i programmering istället så han kommer vara på jobbet mer än 40% och ta tillfället i akt och lära sig något nytt. Det blir mycket familjetid ändå. Är verkligen glad över att han är så pass driven. Och han kommer dessutom ta möten som ligger utanför arbetstiden osv. Så han kommer ju vara borta en del ändå. 
 
Rent ekonomiskt är detta inte någon dröm för oss direkt. MEN jag väljer att fokusera positivt. Han har kvar sitt jobb och vi kommer överleva så det går ju inte någon nöd på oss egentligen.
 
Idag passade jag och Nathalie på att luncha ute i det fina vädret. Känns så svårt att dra en gräns i det där dock? Att ses ute tycker jag ju är OK. Samtidigt som jag ville föregå med gott exempel.. osv. Vi hade i alla fall en väldigt mysig lunch tillsammans, sedan gick vi och köpte en liten påskpresent till barnen. 
 
Väl hemma introducerade jag riset för L och det blev SUCCÈ. Jag började med att gömma saker i riset som han skulle leta upp, vilket han tyckte var så roligt. Sen fick han börja skopa riset till olika burkar och flaskor, sen introducerade jag en ny färg som han kunde blanda med. Vill liksom dra ut på det roliga lite så jag har tre färger till som han ska få blanda tillslut. Såg att jag fick en kommentar om att tänka på fåglarna, skrev nämligen att han skulle få hålla på med detta på altanen, men vi har inglasad altan så det funkar toppen där. 
 

Ja, det var väl typ det. Inlägget om gravidtetsdepressionen vill jag att Arvid ska läsa igenom innan jag publicerar och vi får se när vi får tid och ork till det. Men vi hörs snart igen. KRAM!
 
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress