Jullovsdagar i Falun
På juldagen åkte vi till Falun för att umgås och fira minijul med min familj (vet inte om jag måste skriva detta men vi gjorde inget stopp på vägen där vi träffade några, och vi har inte träffat några andra än min mamma, pappa, bror och hans tjej + min morfar, men det var utomhus). Så nej, har inte 100% rent samvete över detta men känner mig väldigt glad och tacksam för dessa fina dagar vi fått. 
 
Våra dagar består mest av att leka inomhus med barnens nya leksaker, gå promenader, äta god mat och bara mysa. Mamma och pappa sover med L och jag och Arvid sover med A, och sedan har mina föräldrar gett oss sovmorgon varje dag. Så så skönt. Tacksamheten är total. L har testat på skridskor för första gången (förra året försökte vi få på honom skridskor en gång men det gick inte så vi gav upp). Det är ju en bit kvar, om vi säger så, men det gick ändå bättre än förväntat och det bästa av allt - han är sugen på att åka igen (vilket betyder att vi inte pressade på för mycket eller höll på för länge, eftersmaken är god helt enkelt). En av dagarna kom det SNÖ till vår stora glädje också, och L åkte då snow racer i flera flera timmar. Om ni bara såg lyckan i hans ögon när han får åka, den är oslagbar. Samma lycka finns numera i hans ögon då han fick en radiostyrd Blixten MqQueen i julklapp också. Wow, älskar att "leva" genom barnen för lyckan blir så total av det. Älskar att se dom glada, nöjda och lyckliga. 
 
Så ja, väldigt fina dagar tillsammans har vi fått. Jag och Arvid har stannat uppe sent och kollat hockey, vi har kollat klart "home for christmas" och jag sörjer att den är slut, andra säsongen var btw bättre än ettan till och med (enligt oss). 
 
Så, mysiga dagar i Falun som det brukar vara när vi åker hit på vintern. Underställ på för det mesta. Myskläder hela veckan förutom när vi firade "minijul". Är så glad att jag pluggade på så mycket innan jul att jag kunde ta några dagar helt ledigt från plugget. 
 
KRAM!