5 saker du inte visste om mig
- När jag gick på högstadiet (minns inte om det var 7;an, 8;an eller 9;an? Mamma, minns du? Näe, det tror förresten inte, för jag minns saker bättre än mina föräldrar de flesta gånger hehe) voltade jag med cykeln och slog ut flisor av mina framtänder. Så i mitten på mina framtänder så har jag en lagning.. Jag cyklade (utan hjälp, pucko!!) och skulle ställa mig upp i en backe, varpå väskan jag hade på styret åkte in i hjulet så det blev tvärstopp. Efter det hade jag fläskläpparnas fläskläpp, och slog som sagt ut lite av mina tänder. 
 
- För att inte tala om den tiden då man "skulle vara cool", även detta på högstadiet, då mamma och pappa ville man skulle ha hjälm men det var det pinsammaste som fanns, så jag och min kompis Tove cyklade alltid hemifrån med hjälmen på för att sedan hänga den på styret ELLER (!!!!!!!) gömma den i en skog. När vi närmade oss huset satte vi alltid på oss den. Men alltså - gör man såhär även idag?! Det är ju det sjukaste!!! Hur man höll på alltså. Allt för att "vara nån". 
 
- I 3:an på gymnasiet så startade jag och mina bästa tjejkompisar upp ett UF-företag som hette "bastoja UF". Vi ville bli bäst. Vi satsade stort. Så vi köpte in oss som reklam på baksidan utav en buss. Vi var de första privatpersonerna till att göra en sådan sak. STORT! Är fortfarande enormt stolt över vårt företag. Om jag inte missminner mig drog vi in 60 000kr. Sen hade vi omkostnader osv, så allt blev inte en vinst, men som vi satsade. (Ska se om jag kan hitta en bild på bussen).
 
- På gymnasiet (eller om det var högstadiet), så svor jag. Absolut inte hemma, inför mina föräldrar men i skolan. Tycker lite synd om mig själv i efterhand som var så pass osäker att jag till och med började svära. Jag är uppväxt i ett hem där svordomar inte existerar så därav att det var "en grej" att svära. Idag svär jag aldrig.. Säger "fuck" om jag slår i min tå typ, så det kanske räknas, men inte som "vanliga" svordomarna iaf, och skulle aldrig få för mig att använda fula könsord, if you know what i mean. 
 
- Jag gick idrottsklass under högstadiet och "friskvård" på gymnasiet. Motion och sport har alltid varit en naturlig del i min uppväxt. Mina föräldrar har tränat en hel del. Och jag har gått både på orientering, cheerleading, brottning, fotboll och innebandy.. Dans när jag var riktigt liten. Den roligaste träningsformen jag vet just nu är längdskidor, så det är tråkigt att det inte går att utföra så ofta. Men annars gillar jag faktiskt gym och spinning, men har verkligen slappat till mig sen några år tillbaka så det är inte längre en naturlig del av mitt liv. Men både jag och Arvid vill att det ska vara det, så jag hoppas vi hjälps åt att nå dit. 
 
Våra familjer! <3
Alla våra diplom! 

1:a Faluns bästa UF företag

1:a Dalarnas bästa logotyp

1:a Dalarnas bästa webbplats, vilket ledde till att de också placerade sig på delad andraplats i Sverige.

2:a Dalarnas bästa hantverk

2:a Dalarnas bästa UF-företag

3:a Dalarnas bästa affärsplan

 
 
 
Oj, fick verkligen feeling. Det blev mycket om vårt UF-företag. Men är så så stolt över vad vi lyckades med :) Kommer ihåg att jag var VD, en mycket stolt sådan!
Emelie

Vilket roligt inlägg att läsa! Och vilket grymt jobb med UF-företaget! 5 saker om mig 1. Jag har sökt till Polishögskolan och kom till slut-testerna med psykologtest bland annat. 2. När jag var runt 20 år så tränade jag 8-10 pass i veckan. 3. Tränade på 87,5 kg i marklyft. 4. Gick estet på gymnasiet med inriktning sång och var solist på O Helga natt i stadskyrkan. 5. Vi förlovade oss efter tre månader som par och gifte oss 8 månader efter det 🙈

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress