Alla hjärtans dag - och trött
Idag är jag TRÖTT. Det är jättefint väder men jag orkar inte ens ta mig ut med barnen? Sitter med en kopp kaffe medan L badar och A sover, kanske att jag lyckas samla ihop nog med energi för att ta oss ut en liten stund i alla fall. Är glad att jag ens fått i oss både frukost och lunch, på den nivån. Hehe..
 
Det är inte enbart barnens fel att tröttheten är enorm, för jag har även fått lite biverkningar av antibiotikan som hållit mig vaken. Men men. Bortsett från tröttheten har det gått SÅ BRA denna vecka? Inte ringt till Arvid och klagat en enda gång. Typ inte ens känt att jag behöver klaga? :P Känns mycket bra haha. 
 
Alla hjärtans dag idag. Allt jag önskar mig är en sovmorgon imorgon och en lång kram från min man. It's always better when we are together. 
 
Tanken är att jag även ska orka vika in all tvätt och städa innan mannen kommer hem. Ibland får man inte tänka - bara göra. Det får nog bli så denna dag! Ska bara orka upp från stolen nu!
 
KRAM!
 
 
Anna

...eeeeller så lyssnar du på kroppen och skiter i städning och tvätt, och vilar istället. Städa kan man göra när man är två. Ta hand om dig!!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress