Ett inlägg om idag, om en "första gång" och om ett avslut
I helgen sa vi hej då även till L's nattblöja. Jag är fortfarande i chock över hur enkelt och fort det gått?! Det har inte blivit någon olycka på nätterna nu heller så jag är så stolt över honom. 
 
Som jag skrev förut så har "Ugglis" (en figur som har på förskolan) lämnat ett brev och gömt en blöja varje kväll, men i helgen så hade Ugglis lämnat ett brev men istället för en blöja hade han gömt ett paket. I brevet stod det bland annat "nu är du så stor att du inte ska ha blöja på natten heller" och L har helt fattat grejen. 
 
Presenten blev helt klockren också. Vi hade köpt ett "fiskspel"?! Alltså att man får ett fiskespö med magnet och så ska man fiska upp fiskar och så blir det som ett lotto typ. Han älskade det! Vi hade sån tur också att A tog en lång sovstund så vi kunde ge honom odelad uppmärksamhet i över en timme och spela med honom och han ville spela igen och igen och igen. Kul! 
 
Idag har varit en finfin dag med kidsen. A som ratat all form av gröt (sin mamma upp i dagen, jag kan nämligen inte äta någon gröt alls) och gjort det svårt för mig att få i henne frukost har nu gått med på äta bananpannkakor till frukost. Frågade sen på instagram om lite frukosttips och har fått en del så ska ta tag i att baka lite bröd till henne att ha lite pålägg på. 
 
Frukt och smoothies gillar hon fortfarande inte heller.. Trodde alla barn älskade det? Hon grimaserar som att hon åt citron.. Och försöker jag ge henne igen stänger hon läpparna och tittar åt ett annat håll haha. Hon är inte dum. 
 
Sen var vi ute i över 2 h idag. Bara jag och barnen. Så härligt. Solen sken. L cyklade till lekparken, sen till ankorna för att mata dom, och sen till stenarna där vi lekte en stund. I lekparken gungade A för första gången och hon älskade det. Dom har nyss bytt så att det är två bebisgungor bredvid varandra så jag kunde putta fart på båda.. Det var en surrealistisk känsla dom dök upp. Tänk att jag har två egna barn som jag står och gungar. 
 
Sen hade barnen en gosstund i sängen som jag försökte fånga på film. Dom busade och skrattade massor. 
 
Annars har A börjat göra tjut som är lite jobbiga för öronen :P Och L har en bra period förutom på kvällen när han är riktigt trött, eller när vi ska äta. 
 
Tacksam!
 
Sååå duktig på att cykla! 
 
 
Anonym

Hur gjorde ni L blöjfri? Körde ni på några ”metoder”?

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress