Halvvägs
Vilken seger det känns som när man fått båda barnen i säng. Det är SÅ skönt att pusta ut efter en intensiv dag. 
 
Jag upptäckte A's första tand idag. Woho. Och dessutom känns det som att hon är ytterligare ett steg närmre mot att krypa. L höll ju aldrig på att "gunga" sig fram så som A gör nu, eftersom L gillade ligga på mage så började han tillslut åla fram. Men A ogillar ju mage så hon "tippar" över framåt och jag tror att hon kommer krypa istället. Så det hon håller på med nu känner jag inte igen, men det är väl så de flesta barn gör innan dom kryper. 
 
Jag kom på att jag inte ens bloggade något igår. Dagen gick i ett och jag hände med Linnea och hennes barn. Vi möttes upp utomhus för att spendera någon timme i lekparken, och sen gick vi hem hit för mer lek och när hennes man Samuel slutat jobbet kom han också hit och så åt vi middag tillsammans. Så mysigt med sällskap nu när Arvid är iväg. 
 
Barnen sov OK inatt. Jag sov inte så bra. Jag ligger på helspänn och sover väldigt ytligt.. Som att jag hela tiden väntar på att något barn ska vakna, och så vill jag vara där fort så dom inte väcker varandra. Typ så. Sen tycker jag helt enkelt inte om att sova utan Arvid. 
 
 
 
 
 
Emelie

Vilken gullig rosett! Var har du köpt den?

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress