Hej från sjukstugan
Jaha, anledningen till att jag aldrig blivit frisk, eller ens blivit en uns bättre är för att jag har.... bihåleinflammation. När jag tänker efter är det helt uppenbart. Segt att jag gått så länge och varit så risig, men så skönt att fått svar på mitt mående innan Arvid hann åka till Trysil i alla fall. För nu ska jag äta antibiotika, och då kommer jag ju förmodligen bli frisk snabbt. 
 
Så var det med den saken. 
 
En annan sak är att vi hade återbesök hos läkaren med anledning av L's astma igår. Det visade sig att han fortfaranade är både för kort och väger för lite. När vi vägde honom efter sommaren så var det inte konstigt att det var på det sättet, då han under sommaren inte ens åt sötsaker och än mindre mat. Men nu under hösten och i början av året har han ätit jättemycket och bra så det är så konstigt att han ligger så lågt på kurvan. Vi ska tillsätta mer smör och grädde i hans mat och så ska vi ha uppföljning om ett tag. 
 
Trots sjukdom så hade jag fullsmockad dag igår med besök av gamla klasskompisar (från min socionomklass) som var med under gravidteten men som inte träffat A än. Dom hade köpt en så fin klänning till henne. 
 
Sen kom min bästis Alexandra, eller ja, "matochmaräng" på lunch igår och självklart lagade jag Phillipes kyckling curry till henne haha. Det var helt sjukt gott och galet enkelt. Stort tips! 
 
Idag laddar vi upp med städ och handling inför att Arvid ska vara borta på läger en vecka. Ikväll blir det mello. Sen kommer jag däcka i säng för jag mår skit och är trött som skam.
 
KRAM!!
Haha testade instagramfiltret på A! 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress