Helgen, vardagen och barnen
Bortsett från att jag tänkt mycket på STN och Hawaii det senaste dygnet så har jag också tagit hand om ett barn. Ja, ett barn, det stämmer. L lever life hos sin farmor och farfar nämligen. Win win. Jag får egentid med A och L får ha det jättebra han också. Jag får det lite lugnare och kan repa mig från min bihåleinflammation. Så tacksamt att ha dom nära och att dom älskar att hänga med barnen. 
 
Helgen var annars bra. Vi tog det lugnt och hade familjetid eftersom Arvid tidigt i söndags morse åkte till Trysil med ett stort gäng ungdomar från kyrkan. Vi hade mys med både talang och mello. 
 
I bra perioder inser jag hur mycket jag älskar min man. Vi är så bra för varandra. Vi skrattar en vanlig tisdag när vi plockar ur diskmaskinen, vi uppmuntrar varandra i att göra sådant vi mår bra av (ex så mår han bra av skidor, läger och ungdomar så får han åka på läger. Jag ska i slutet av feb åka till Polen med ett gäng tjejkompisar för det mår jag bra av). Arvid är en kille som aldrig någonsin pratar illa om en annan person, skvaller är det värsta han vet och han skulle aldrig gå eller köra mot rött. Han har fina, sunda värderingar som jag ser upp till. Han lägger mycket tid på våra barn och reflekterar en del över hur han kan vara den bästa pappan (han övertänker inte som en viss fru kan göra). På helgerna går han upp först med barnen, i alla fall 99% av gångerna, för han inser att han har mindre sömnbehov än mig (+ att jag nattammar). Han är bara så fin. Han saknas mig så mycket. 
 
Han var inte alls den jag föreställt mig att jag skulle dela livet tillsammans med, men nu finns det ingen annan jag hellre skulle göra det med. 
 
Nåväl.
 
A sitter nere på golvet nu och "gungar"/lyfter rumpan från golvet, speciellt för att sträcka sig efter saker.. Men oftast faller hon bara över och hamnar på magen, och mage har aldrig varit en favorit.. Så då blir hon frustrerad och så får jag sätta henne upp igen. Men det känns som att det inte dröjer länge tills hon kommer framåt i krypposition.. Vi får se. Så sa jag med att L skulle gå också, men tji fick jag haha. 
 
Igår lärde hon sig att dricka själv ur pipmugg. Det blir en del spill såklart, och ibland håller hon den med en hand bara så att den hamnar upp och ner och allt vatten hamnar på henne, stolen och golvet. Men men. Ett steg i taget.
 
L älskar sin cykel. I torsdags var vi ute och cyklade i 1h 20 min. Det var helt galet. Så fort vi gick på en väg som leder hemåt sa han med bestämd röst "jag vill inte hem". Så vi fortsatte cykla. Jag gick med A i vagnen och L cyklade bredvid. Blir glad av att se honom så glad. 
 
Har ni någon rolig lista som ni tycker jag ska besvara? Eller frågor? Hit me!!
Får inte nog!!
Min son - jag älskar dig så innerligt
City kid!! Haha. Det ska det bli ändring på dock!
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress