Helgen
Sitter helt slutkörd i soffan med feberkänningar. Det har varit en intensiv vecka, både fysiskt och psykiskt. Jag går runt med en klump i magen och en stor oro. Kan inte berätta nu vad det handlar om men kommer göra det framöver när jag vet mer. 
 
Annars är hela familjen fortfarande krassliga. A har verkligen blivit så täppt, dock är det genomskinligt snor så jag vet inte om hon snorar pga tänder eller vad det kan vara, hon hade feber i början av veckan men som gick över fort. L hade i början av veckan slut på sin medicin och pga att han varit snorig så var hostan riktigt jobbig, men nu har vi fått mer medicin utskriven så det har blivit bättre även om han fortfarande snorar och hostar lite. Jag hostar, har feberkänningar och är täppt som tusan. Har känt av halsen lite från och till men just i detta nu känns det bättre. Arvid känner sig hyfsat pigg men hostar fortfarande och har gjort sen i december. Inte kul. 
 
Båda barnen sover och jag och Arvid ska också sova tidigt. Ska bara hinna andas ut lite först.
 
Något stort har hänt i helgen:
 L har tagit sovmorgon! 
 
I lördags vaknade han vid 05.50-ish men jag och Arvid var tråkiga (och låtsades sova), lät honom ha tråkigt och tillslut, vips, somnade han om!!!!! 08.45 vaknade han. Vi kände oss som nya människor. Vi kunde till och med ha familjeMYS i sängen. Det var typ det bästa goset jag någonsin varit med om med familjen. Barnen bondar verkligen nu och det är så fint att se. 
 
Idag vaknade han 07.40. Så inte lika bra sovomorgon men ändå inget att klaga på över huvud taget. Detta får gääärna bli en ny tradition av vår älskade son. Riktigt skönt att få sova. 
 
Annars har vi hängt med vänner, kollat mello, storstädat, varit på husvisningar, låtit L cykla utomhus (han älskade det! yey!), gosat massor och tagit det lungt.
 
Bjuder faktiskt inte på en enda bild till dagens inlägg. Hehe. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress