Ingen förskola och lite tankar
Förkylningarna vägrar släppa taget om familjen Jägenstedt. Därför håller jag numera L hemma från förskolan. Jag är så trött på att vi aldrig blir friska och jag tror att L kanske får med sig nya sjukdomar från förskolan. Jag ser inget problem i att ha honom hemma (javisst, det blir en aning lugnare att bara ha A hemma såklart, och det lugnet kan jag uppskatta), för som sagt, det funkar väldigt bra. Men jag gillar förskolan och att han får träffa vänner där, att han får lära sig följa regler, leka med sådant vi inte har hemma och sånt. Men det är inte som att han inte träffar vänner när vi är hemma så det är ju ingen fara på taken. 
 
Jag har funderat lite fram och tillbaka. Jag tror det är dags att ta steget att göra bloggen privat. För min, och speciellt barnens skull. Med privat menar jag att jag ska skaffa ett lösenord till bloggen. Jag älskar ju att blogga för att minnas, skriva av mig, fota och dela med mig. Men det känns som att L börjar bli så stor nu att jag inte vill "outa" honom till hela internet utan att det får bli till dom som faktiskt finner bloggen intressant för att man vill följa oss som familj. Som sagt, vet inte när det sker för jag ska fundera lite mer på det. Eller så blir det att jag inte publicerar bilder på barnen längre och skriver privata saker om dom.. L's första halvår la jag faktiskt inte ut bilder på hans ansikte. Det blev tyvärr att jag bara tog sådana bilder där ansiktes inte syntes då och det var ju inte så roligt att kolla tillbaka på så därav började jag med "vanliga" bilder. 
 
Men har ni några inputs? När jag för någon månad sen frågade om varför ni kollade in bloggen så var det inte för bilderna utan mina tankar och mina tankar jag kan ju fortsätta med, och då behöver jag ju inte göra bloggen privat. SAMTIDIGT så skriver jag mest för min egen skull, för att minnas, ha alla saker på samma ställe (bilder, tankar och vad vi gör om dagarna) så jag vill för egen del skriva saker om barnen. 
 
Ahh så svårt. Himla internet känner jag bara. 
 
Nu vet ni hur mina tankar går..
KRAM!
Anonym

Jag förstår! Jag tycker det mesta är intressant att läsa. Både utveckling på barnen, vad ni gör och tankar. Eller rutiner. Typ nattning och så.
Men förstår helt

Emma

Jag gillar att följa/läsa din blogg då jag har två barn i nästan samma åldrar som dina (en 7månaders pojke och en flicka på 2,5år)! Tycker du skriver så bra och tar så fina bilder!!👊🏻😘

Men jag förstår dej helt och hållet om dina tankar kring att bli privat.. skriver också blogg och har gjort det i snart 12 år! Skriver också för MIN skull, att kunna gå tillbaka och titta/följa och läsa kring barnen. Det är så roligt.😍 Jag blir också väldigt kluven för samtidigt vill man som sagt inte lägga ut för mycket och ja barnen blir äldre.. vad är egentligen rätt?

Man får nog göra det som känns bäst för en själv och för stunden?! 🙂
Kram!

Emelie

Jag gillar också att läsa om barnen eftersom våra barn är lika gamla. Jag gillar blandningen av tankar, vardag, vardagsbilder och "finare" bilder.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress