Lite om min vecka och PMDS
God kväll. 
 
Försökte tänka efter vad jag gjort det senaste men det stod helt still ett bra tag.. Nu börjar jag minnas lite smått. Hehe, sömnbrist deluxe. 
 
I måndags var vi mest bara hemma då vädret inte var på topp. Det blåste rejält och regnade typ hela dagen. Igår var L på förskolan och jag var på föräldrakursen "vägledande samspel".. Och idag har vi hängt med Linnéa och hennes kids. Idag var det verkligen KAOS. Bara så ni förstår att det inte alltid är lugn och ro när vi ses. Så är det ibland, och så är det nog för alla. 
 
Jag har ju inte skrivit om min PMDS på ett tag. Jag fick ju en medicin i augusti som faktiskt fungerat. Det är STORT. Jag har fortfarande biverkningar, så som att jag ibland inte är i skick för att köra bil.. Allt blir lite suddigt. Ibland känns det som att jag inte riktigt "vaknat" under hela dagen.Det är ganska läskigt men jag har börjat vänja mig. Hehe. Sen hjälper dom mig inte till 100% men till typ 70% vilket är extremt bra. Vet inte hur länge ni följt mig, men har en kategori på bloggen som heter "PMDS" där jag skrivit hur jag mått i perioder. Men jag "ser inte svart" längre och jag vill inte dö längre, har inte direkt någon ångest. Så dom värsta grejerna är borta vilket jag är tacksam för. Jag får sämre tålamod dock, och är mer stresskänslig. Men hur jag mår beror också på motion, kost och sömn.. 
 
Det jag skulle komma fram till var att jag varit utan medicin i några dagar för att ingen visste vem jag skulle vända mig till för att få den utskriven på nytt. Men tillslut löste vårdcentralen det åt mig. Men jag märkte med en gång att jag inte hade tagit min medicin. Sjukt ändå. 
 
Jaja. 
 
Pendlar hela tiden mellan att vilja gosa, krama och pussa sönder mina barn till att helt tappa tålamodet och bara vilja springa iväg och få lite egentid. Skulle hämta ut min medicin igår och passade då på att ta en LÅNG svängom inne på Ica maxi för att få andas lite. Vardagslyx för en trött småbarnsmamma..
 
 
Spelade spel med L idag, en gång la han handen på min han och sa "mamma, du är bäst". Och sen är han bara så extremt gullig med sin lillasyster nu också och sätter in nappen, ger leksaker och kommer fram och klappar henne varje gång hon gråter och säger "lilla gumman". 
 
Har också insett att jag behöver fixa pump till min resa till Polen nästa vecka eftersom jag inte slutat amma än vilket jag trodde när jag bokade resan. 
 
Vilka sidospår jag kommit in på. Nu har ni fått blandad info om mig och mitt liv minsann. 
 
PUSS
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress