Min helg i text och bilder
Har haft en så himla bra helg! 
 
Vi börjar med i fredags;
Som jag nämnde i fredags så var jag rejält sliten. Och det var jag hela dagen. Men trots att Arvid inte var hemma under fredagen, på alla hjärtans dag, så lyckades han ändå skämma bort mig. Nr 1. Jag fick blombud och han hade verkligen lyckats beställa en så fin bukett över telefon. En riktig "emma-bukett". Nr 2. När barnen hade somnat för kvällen får jag ett sms "när barnen somnat så finns det en övarraskning på hyllan i förrådet". Och då hade han köpt mitt favoritgodis!! Hur fint? Då ligger det ju ändå så mycke tanke bakom då han förberett det redan innan han åkte iväg. Han känner mig väl den där killen minsann. 
 
När han äntligen kom hem vid 23.00 kvällen så pratade vi ikapp så mycket som vi orkade och sedan somnade jag äntligen med honom vid min sida. Sover SÅ mycket bättre bara genom att ha honom bredvid mig.
 
Lördag;
I lördags hade vi en mysig familjedag. Det innebar såklart lite tvätt med alla skidkläder osv. Men vi hann vara ute en stund, mysa i soffan framför talang osv. Sen åkte jag även till Natahlie en sväng för att hjälpa till med lite inför barnvälsignelsen. 
 
På kvällen åkte vi hem till våra vänner Linnéa och Samuel + kids för mellomys. Det blev mycket "ta hand om barn och sen även lite lite mello" och inte tvärt om. Men antar att det är så livet kommer se ut ganska många år framöver hehe. Men vi hann i alla med några samtal, att betygsätta låtarna och äta gott. L stannade uppe hela tiden och kämpade på rejält. Haha.
 
Söndag;
Idag var det barnvälsignelse för Tyra. Det var så fint i både kyrkan och hemma hos våra kompisar. Och ja, man märkte att L hade varit vaken sent på kvällen men tyckte ändå det gick över förväntan trots så många barn och vuxna, stimmigt och nya miljöer. Fotade inte något med mobilen dessvärre och har inte lagt över bilderna än, så ni får se någon annan dag. Nathalie hade nämligen frågat om jag kunde fota lite åt henne vilket jag såklart gääärna gjorde. 
 
När vi kom hem kollade vi klart resten av talang och hade soffmys. Sen åt vi halloumiwrap. Nu sover L och Arvid försöker söva A.. Hoppas det inte tar så lång tid för jag ser fram emot soffmys med BARA Arvid :P 
 
Tacksam för en fin helg. Är helt helt slut nu dock. 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress