Min helg i text och bilder
Min helg har varit väldigt fin. Mina föräldrar har äntligen varit nere hos oss igen. Min mamma har inte mått så bra det senaste, varit sjukskriven och orolig för sin hälsa. Bland annat har hon haft lunginflammation, men även väldigt väldigt trött trots att hon varit färdigbehandlad för lunginflammationen. Så vi har pratat om att ses längre, men hon har inte orkat förrens nu. Till barnens stora glädje! I början blev A lite rädd för dom (hon är inne i en fas av att vara lite tykänslig osv) men det släppte fort och resten av helgen så var både jag och Arvid utkonkurrerade av både mormor och morfar. Så skönt ändå..
 
Fredag;
I fredags hade vi tacos och talangmys med L tills han skulle sova. När han lagt sig så kollade vi på spåret och skavlan.
 
Lördag;
I lördags unnade jag och Arvid oss en sovmorgon samt en frukost på La Vue. Men alltså - besvikelsen var enorm. Jag åt ju där i november någon gång och var så så nöjd. Men var otroligt missnöjd i lördags. Det fanns typ inget att välja på. Så tråkigt när jag och Arvid för en gångs skull unnar oss en frukost ute. 
 
Sen hade L klipptid och han såg som vanligt så mycket äldre ut efter att han klippt sig. 
 
Jag hann med att strosa lite i butiker med Arvid och A medan mina föräldrar och L besökte min farmor. Fick även en liten mor och dotter-stund där mamma köpte ett par byxor till mig som på den gamla goda tiden. 
På kvällen köpte vi hem mat från min pappas favoritrestaurang Bada Bing och kollade mello. En riktigt fin dag!!
 
Söndag;
I söndags fick vi återigen en sovmorgon (tack älskade päron!) och efter det hann vi med en husvisning, sen besökte vi alla min farmor, sen åt vi på Max som är L's "grej" med mina föräldrar. Han har enda sedan sist dom var där pratat om att få äta hamburgare, glass och juice (som mamma är det bara att blunda åt det och glädjas med min son haha). Sen skrapade vi triss och sen åkte mamma och pappa hem. 
 
Vi spenderade resten av dagen med att städa, äta mat och mysa. 
 
Min mamma och min dotter. Det finaste jag vet!
 
Emelie

Hur funkar det för L att klippa sig? Kan han sitta still? Mutar du honom? Jag har inte vågat ta E till en frisör för att jag tror att han inte skulle sitta still så att de skulle hinna färdigt.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress