TJEJRESA
Hej på er!
 
Sitter nu nervös och taggad och skriver till er, för vid 3 inatt ska jag nämligen på TJEJRESA. Det känns helt sjukt att det redan är dags? Det känns helt sjukt att jag ska vara iväg från min familj torsdag-söndag. När vi bokade denna helg i höstas så trodde jag att jag skulle ha slutat amma, men då A inte varit så matglad så ammar jag fortfarande så det är en sak som stressar mig lite, likaså att jag vet att Arvid kommer få mycket att göra med kidsen både dagtid och på natten (men jag klarade det ju själv när han var iväg en vecka i Trysil för två veckor sen, så jag vet att han klarar det bra, men ändå). Känns så konstigt att han ska bestämma kläder på barnen, hålla fint i hemmet och laga mat?! Haha (haha JA, det är såna grejer jag oftast gör hehe). 
 
Som det kontrollbehovsfreak jag är så har jag vattnat alla blommor och storstädat lägenheter åt honom så att den är i toppskick. Måste poängtera att Arvid är väldigt duktig på att hålla i ordning, och bra på att städa och så, men som sagt så vet jag ju hur mycket det blir med att bara ta hand om barnen så då ville jag fixa det åt honom innan jag åker.
 
Hursomhelst så känns det som att jag kommer sakna barnen helt galet mycket, samtidigt som jag också tror att en liten "paus" gör mig gott och ger mig ny energi till att vara en bättre mamma.
 
Känns så LYXIGT att jag kommer åka till Polen med några av mina bästa tjejkompisar, äta god mat typ hela tiden (en kompis som varit där förut och som är galen i mat har bokat restauranger åt oss som var hennes favoriter sist hon var där!). Och bara det att jag bara kan tänka på mig själv?! Inte mata, natta, torka, byta blöja, laga mat, klä på på någon annan, utan nu ska jag få umgås med mina tjejkompisar, prata ostört och SOVA hela nätter!! 

Så ljuvligt!
 
Känns för bra för att vara sant?! Är jag verkligen värd detta?!
 
Men jag är nog det. Tacksam för en man som pushar mig. Tacksam för tjejkompisar som styr upp en helg. Tacksam för att ha fina barn att längta efter.
 
PUSS
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress