Min helg i text och bilder
Fredag;
I fredags gick vi och la oss tidigt båda två.. Minns inte vad vi gjorde på kvällen knappt? Haha. Vet att vi skulle avsluta kvällen i sängen med att kolla på "svenska nyheter" på paddan men så kom L över så det var bara till att gå och lägga sig, vilket iofs var bra. För vi fick ganska många timmars sömn (även om den inte är i ett svep), för L vaknade minsann 07.20. Sovmorgon ju haha. 
 
Lördag;
I lördags så åkte vi till Linköping för att hänga med våra kompisar där och till och med sova över. Alltså, det är så underskattat!?! Det är dels så skönt att inte behöva köra hem på kvällen och råka väcka sovande barn, och dessutom inte behöva "tänka på refrängen" lite för tidigt bara för att man måste köra hem, sen är det dessutom mysigt att få dela livet över frukost tillsammans även om barnen vaknat alldeles för tidigt. En riktig fullträff måste jag säga. Min bästa vän sen 10 år ska bli tvåbarnsmamma snart, så stort. Jag vill bebisgosa!!
 
Vi åt god mat, lekte i lekpark, njöt av deras fina hus och deras nyrenoverade kök. 
 
Söndag;
Efter frukosten och lite häng begav vi oss hemåt då vi skulle på husvisning. Det var dock inget vi fastnade för, tyvärr, men efter det åt vi middag hos mina svärföräldrar och det var mysigt. L har verkligen världens bästa mor och far-föräldrar som han älskar att ugmås med. Det värmer mammahjärtat. 
 
När vi kom hem hade vi talangmys med popcorn och så tog vi det superlugnt. Mysigt. 
 
Måndag;
Hela dagen igår spenderade vi med Nathalie och hennes barn. Vi var i lekparken, fikade, lunchade, kollade film och lekte med kidsen. En riktigt mysig dag tillsammans. När vi satt där i soffan med kidsen och kollade film så slog det mig vilken fin mammaledighet jag har även omgång nummer 2. Verkligen så tacksam för det.