2 saker
Har en bra och en dålig nyhet.  
 
Vi börjar med den tråkiga;
1. Nu är det min tur att vara förkyld. Det är så trist att inte må bra. Varje gång jag är sjuk blir jag påmind om att den enda önskan man har när man är sjuk är att bli frisk. Medan när jag är frisk vill jag ha tusen materialla ting. (Känns som jag kan misstolkas i bloggen titt som tätt så därför förklarar jag mig ibland lite väl överdrivet kanske... Men jag VET att jag inte är allvarligt sjuk, och att vara förkyld är en piss i havet jämför med andra, men jag hoppas och tror att ni vet vad jag menar). Jag kommer skriva om mer allvarliga saker framöver, så som min PMDS och min graviditetsdepression jag led av. Det tar bara tid för mig att formulera mig och våga trycka på publicera. Det blir så naket att skriva om, samtidigt som jag såklart vill att bloggen ska vara äkta. Sidospår... Nu till den bra nyheten;
 
2. L hade sin första dag på förskolan och det hade inte hänt en enda olycka! Yey! Återigen vill jag förklara mig för att visa att jag inte är naiv, jag VET att det kommer och att vi kanske hade nybörjartur. I vilket fall så är jag stolt och glad ändå, och det tänker jag att man får vara. 
 
Jag och A hade en mysig förmiddag hemma då jag inte känner mig bra. Regnet piskade mot fönstret så jag gjorde det enda rätta. La mig under duntäcket för att vila lite medan A sov. Värt. 
 
Eller okej. Det blir nog 3 saker.
 
Och 3:an är det allra bästa.
 
3. Jag och några andra mammalediga kompisar har bestämt oss för att en gång i veckan ha som en liten bönegrupp när dom stora barnen är på förskolan. HUR BRA?! Vi ska läsa bibeln och be tillsammans. Man får göra det man kan och ta vara på tiden man har när man är mammaledig och livet går i ett. 
 
Känner mig trots förkylning väldigt glad ändå märkte jag efter detta inlägg. Det är ju bra.
 
Kommer framöver ett inlägg om mitt dåliga tålamod som mamma och om uppfostran. Känner mer och mer att jag har så många brister jag vill ventilera... 
 
Så. Nu får det vara nog, för denna gång.
 
KRAM!
 
SÅ gosigt!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress