A - 8 månader
Idag hade vi hembesök av BVC för A:s 8-månaderskontroll. 
 
Hon väger numera 7840g och är 65,5cm lång (L vägde då 8220 och var 67,5cm lång). Trodde faktiskt att hon skulle väga mer än vad L gjorde med tanke på att hon har en del att ta av om vi säger så, vilket är så gosigt. 
 
Vill så gärna få till några bilder på ett speciellt sätt, för jag tog några med L och jag vill så gärna ta några som liknar dom MEN tiden finns inte + att jag måste ha bra dagsljus och vara hemma då så det är mycket som måste stämma haha. 
 
Maten har kommit igång. Hennes favorit är att äta riktig mat. Frukt och gröt är big no no, hon vill ha riktiga grejer så som ris och potatis. Har inte märkt att jag ammar mindre men det kanske jag gör. Något mål mat om dagen bör vara utbytt. Ska nog börja ge hennes flaska på natten snart då jag är så trött på att nattamma. Ville ju gärna amma L till 1 år men det ville inte han, så vi får se hur det går denna gång för jag kan tänka mig amma tills A är 1 år också.
 
A har inte börjat åla eller krypa än, men kan ta sig bakåt när hon sitter och även lite bakåt om hon ligger på mage, dock ogillar hon att ligga på mage så det kommer nog dröja tills hon lär sig ta sig framåt, eller så hoppas hon över det steget? Vi får se. 
 
Nu kan hon i alla fall vinka på beställning. Hon sover som bäst när hon får närhet, för jag har märkt att jag inte alltid kan lägga ifrån mig henne på natten efter att jag ammat längre, utan att hon vill ligga nära för att somna om. 
 
Fortfarande världens mest nöjda och glada bebis. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress