Att gå och lägga sig tidigt
HUR SKÖNT är det inte att vakna upp efter en natt då man lagt sig tidigt?! Jag älskar mig själv varje gång jag lägger mig i bra tid. Vi vaknar ju fortfarande minst 5 gånger per natt pga barnen så vi behöver ju helt all sömn vi kan få. 
 
Men. 
 
Anledningen till att vi inte alltid kommer i säng i bra tid är ju för att just kvällarna är ju så mysigt att vara vaken på. När barnen sover får man äntligen lite tid för sig själv och vi älskar att kolla på något på TV:n tillsammans, eller så spelar Arvid TV-spel och jag kollar youtube (vi gör varsin grej men är ändå tillsammans då vi ändå sitter bredvid varandra i soffan). Och det blir så lätt att tiden bara går då. Och vips, är klockan över 12. 
 
Och att gå och lägga sig efter 12, och ha barn - är ingen bra kombo. När jag vaknar på morgonen efter att ha lagt mig sent så är jag inte så glad över mitt beslut haha. 
 
Önskar mig helt klart mer sömn under 2020. Egentligen i form av barn som sover bättre, men får väl istället gå till mig själv och göra det jag kan åt saken - att lägga mig tidigare, hur mysigt det än är att vara vaken länge på kvällen. 
 
 
Anonym

Oj skulle aldrig klara mig att gå lägga mig så sent, här ligger vi i sängen 21 helst men absolut senast 22 🙈

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress