Godkväll i stugorna
Godkväll kompisar. 
 
Påbörjade någon form av genomgång av mitt decennie på bloggen nu ikväll. Hade inte ens tänkt tanken förrens nu ikväll, så när jag väl hade tänkt den tanken så körde jag. Hann bara till 2012 för det tar rätt lång tid måste jag säga. Hoppas ni uppskattar. Det är väldigt gamla bilder, många minnen väcks till liv och jag inser hur mycket som har hänt. Men upptäckte också att Arvid har varit med nästan från början av detta decennie, det är helt galet ju. Under 2010 och i början av 2011 hade jag dock en annan relation - men sen 2012 är det jag och Arvid och det är jag så glad över hur tufft det än kan vara ibland. 
 
Så kort sammanfattat så har jag tagit studenten, gått på bal, bott 3 månader på Hawaii, gått götabro bibelskola, flyttat till Fiskebäck, jobbat 3 år som ungdomsledare, träffat arvid, blivit ihop med arvid, förlovat mig, gift mig, blivit välsignad med två barn som arvid är pappa till, påbörjat utbildning, varit mammaledig- och fått vänner för livet i de olika perioderna i livet. Tacksam för allt. 
 
Har haft en lugn dag med kidsen så L hade feber inatt. Dessutom trillade han ur sängen i morse och drog med sig sin sänghimmel i fallet. "Mamma, hjälpa mig" ropade han då han dessutom även åkt under sängen med halva kroppen. Lilla älsklingen. 
 
Och på tal om något helt annat, nämligen min stora SEPERATIONSÅNGEST, så kommer jag numera köra sittdel till A. Detta kanske några få av er kommer förstå, ni andra kommer återigen sucka haha. Men innan jul, typ kanske exakt den 14 december (hehe vem minns ens sånt?) så gick jag ner på stan med A och valde då att ta L's sittdel. När jag visste att jag bara lånade den kändes det inte så definitivt att jag bytt (och anledningen till att det tar emot att byta är ju för att jag inser att tiden återigen gått så sjukt snabbt och att min lilla A inte är bebis längre, hehe, och ja, det händer ju oavsett om jag byter till sittdel eller inte). Men sen dess har jag haft sittdelen till henne, förutom idag när jag tog med mig båda barnen på en promenad. Men insåg då hur mycket mysigare det faktiskt är att hon får sitta i sittdelen - så då kände jag frid med att byta. SKÖNT. Tänk vad mycket onödigt jag ödslar överdrivet med tankar på haha. Hoppas ni känner att det är skönt att ni inte behöver dras med min hjärna och seperationsångest haha.
 
 
 
 
Älskar er så!
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress