Inte som jag tänkt mig
Ja, den här helgen blev inte som jag tänkt mig. De första planerna var att vi skulle till Linköping, men pga dubbelbkning skulle det inte bli av, så då gjorde vi andra planer - som fick ställas in pga att min man är sjuk, igen. Riktigt segt är det, har längtat efter ledighet tillsammans som familj och även få ses med våra vänner men så blir det inte så. 
 
I fredags var Arvid iväg med jobbet på kvällen och då fick jag springa till barnen stup i kvarten kändes det som, jag lyxade till det med att beställa hem mat och det var inte gott så det kändes så ovärt. 
 
I lördags hade jag några ärenden på stan, annars var jag hemma hela dagen och bakade kakor till kyrkfikat. Vi passade på att sälja av en gammal TV också. Älskar ju att rensa som ni vet. 
 
Dagen idag blev i alla fall bra. Vi hade baby shower för vår fina, goa Elin som i februari ska få en liten bebis. Vi fikade, åt gott, skrattade och pratade seriöst. Älskar kvalletid med mina tjejkompisar. 
 
En trött liten kille som vaknat ALLDELES för tidigt denna helgen. Hur får man barn att sova längre på morgonen?! Ge mig alla tips!
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress